Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Veerboten naar Estland
Veerboten vanaf 7 routes en 10 havens

Tips & informatie voor Estland

Nieuwste aanbiedingen voor Estland

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Estland

Het is een eerbetoon aan de veerkracht van de Esten die gedurende de tien jaar sinds de Verklaring van Onafhankelijkheid in augustus 1991 hun land hebben omgevormd van een stugge buitenpost van de voormalige Sovjet-Unie tot een levensvatbare natie met de meest stabiele economie in de Baltische regio. Dit is nog indrukwekkender door het feit dat de Esten hun eigen land amper dertig jaar uit het verleden achthonderd hebben geregeerd. Een Fins- Oegrische volk verwant aan de Finnen, de Esten zijn omringd door machtige, oorlogszuchtige buren. De eerste om Estland te veroveren waren de Denen, die aan het begin van de dertiende eeuw arriveerde, ze waren op hun beurt opgevolgd door de Duitse kruistocht ridders, Zweden en vervolgens Russen. Na het midden van de negentiende - eeuwse cultuur en taal revival bekend als het Nationale Ontwaken, de ineenstorting van Duitsland en het tsaristische Rusland, de Esten kregen hun onafhankelijkheid in 1918.

Hun korte vrijheid tussen de twee wereldoorlogen werd geblust door de Sovjets in 1940 en Estland is weer uit het zicht verdwenen.

Toen het land weer vrij was van de Sovjet-Unie in 1991, zo'n veertig procent van de bevolking waren Russen die aangemoedigd waren om zich daar te vestigen tijdens het Sovjettijdperk.

Estland klantenrecensies

 • "Fantastisch ferry!"

  Ik ben al op de Serenade geweest van Helsinki naar Stockholm en was zeer onder de indruk: Het is als een echte kleine stad en de entertainment, eten en cabine waren geweldig! Zou zeker graag weer reizen....

  Lees meer Lees minder
 • "Super!"

  Mijn vriend en ik reisde van Helsinki naar Stockholm op de Symphony en vanaf het moment dat wij aan boord waren was lijkte het meer op een cruiseschip, dan een veerboot! Van de massale thema atrium vol met winkels en "straat" entertainment zoals zangers en jongleurs, de glazen liften die je naar je decks brengen - het was zeer indrukwekkend. De hutten waren vrij standaard, had alles wat wij nodig hadden en waren comfortabel met en-suite faciliteiten. Het personeel was uiterst vriendelijk vooral in de bars. Het buffetrestaurant was geweldig, had verschillende soorten eten zoals salades, curries, kip fajitas en nachos! Nog beter dan het eten keuze was dat bier en wijn, self-service! Na het eten en een paar cocktails in een van de bars, gingen we kijken naar de midnight show- dat was fantastisch, en grondig. De bar in de discotheek gaat door tot het ochtendgloren, de jongere kunnen door feesten! Het schip was eerste klasse, had uitstekende faciliteiten en ik zou niet aarzelen om opnieuw te reizen als ik ooit weer naar Helsinki of Stockholm wilt.

  Lees meer Lees minder
 • "Groetjes uit Frankrijk"

  Ik reisde een paar keer mee aan boord van de Symphony, alles is perfect geregeld aan boord van het prachtige schip; vele winkels met professionele en zeer vriendelijk personeel, entertainment aan boord, de hutten zijn mooi, schoon en goed ingerichte (spiegels, stopcontacten, opslagruimte, functionele verlichting). Er wordt alles aan gedaan om de klant tevreden te stellen. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Bedankt!

  Lees meer Lees minder
 • "heen en weer tussen Tallinn en Helsinki"

  Ik ben op donderdag 21 maart vanuit Tallinn naar Helsinki gevaren en weer terug. Dat ging erg makkelijk en confortabel.

  Lees meer Lees minder

Routes en Havens in Estland

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking