COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tallink Silja

Tallink Silja vervoert passagiers en vracht tussen Estland, Zweden en Finland.

Tallink Silja heeft 12 schepen waaronder 6 passagiersveerboten, 4 hoge snelheidsschepen en 2 vrachtschepen.

Tallink Silja biedt hun passagiers en vracht klanten meerdere overtochten per dag aan, aan boord van hun hoge standaard schepen op overtochten tussen Helsinki Tallinn, Tallinn Stockholm en Paldiski Kapellskär.

In de vloot van Tallink Silja vindt u snelle auto express schepen, de luxe cruise veerboten Romantika en Victoria, traditionele autoveerboten en 2 vrachtveerboten.

Tallink auto express (1, 2, 3 & 4) brengen u van Länsiterminaali in Helsinki naar de D-terminal van de passagiershaven in Tallinn en andersom in slechts 100 minuten. Meerdere afvaarten per week vanuit beide steden maken het gemakkelijk om uw trip te plannen.

De conventionele schepen zijn allemaal gebouwd volgens hoge normen en aan boord vindt u alle luxe die u op een moderne passagiersveerboot verwacht.

Eind 2006 heeft Tallink de Hanko Rostock service overgenomen van Superfast Ferries. De route is nu Helsinki Rostock.

Een Tallink veerboot overtocht boeken online, zoek Tallink Ferries veerboten of een quote voor Tallink ferry tickets bij Directferries nl

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

 • "Moeilijk te vinden"

  Alles zeer naar wens, behalve dar de Viking haven in Stockholm moeilijk te vinden is. Nergens aangegeven. Ook op het reserveringsbiljet ontbreekt het adres.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  De reis van Helsinki naar Tallinn is strak georganiseerd. Als je gereserveerd hebt haal je de kaartjes op de dag van de overtocht op. Inchecken gaat vlot (we konden zelfs al 15 min eerder vertrekken!) en er was genoeg ruimte en comfort. Ook het eten aan boord was prima.

  Lees meer Lees minder
 • "Good boot for a good price"

  Mooie boot, goede voorziening en fijne check in. Eten was ook goed

  Lees meer Lees minder
 • "Prima bootreis "

  De hut was zeer ruim, ruimer dan we gewend waren.Er waren veel voorzieningen aan boord en de tocht langs de Scherenkust was prachtig.

  Lees meer Lees minder