Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met beste bestemmingen in de Baltische regio waaronder Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland -eilanden.

Met een moderne vloot, uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van de prachtigeTallink Silja schepen. Overtochten variëren van hoge klasse cruises tot korte betaalbare tochten en van onvergetelijke vakantie ervaringen tot zakelijke reizen.

Tallink Silja staat bekend om haar winkels aan boord en is de enige rederij die regelmatig de top 10 belastingvrije verkopers biedt, een lijst die meestal gereserveerd is voor de grootste luchthavens ter wereld.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

 • "Coomfortabel reizen"

  Met de Victoria 1 been en terug van Stockholm naar Tallinn gereisd. Mooie boot van alle gemakken voorzien & perfect op tijd.

  'Paul' reiste met Tallink Silja aan boord de Victoria I

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldige reis"

  Het inchecken gaat heel erg gesmeerd, met veel proffesionaliteit. De boot ziet er keurig en schoon uit. De hut was niet groot, maar wij konden er met drie volwassenen en twee grote honden prima verblijven. De winkelgallerij en restaurants zijn lekker ruim opgezet en zien er erg verzorgt uit. Kortom een aanrader. Ook het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

  'C.H.M. van Dongen' reiste met Tallink Silja aan boord de Baltic Princess

  Lees meer Lees minder
 • "Direct ferries, Tallinn-Helsinki"

  Geboekt eenvoudig en snel zonder problemen. Geen voertuig bij ons, wel lange wandeling van de terminal naar de boot, maar met weinig bagage prima te doen.

  'Anonieme' reiste met Tallink Silja aan boord de Tallink Superstar

  Lees meer Lees minder
 • "Een reisje naar Finland"

  Een leuke trip met veel voorzieningen.

  'Jurjen' reiste met Tallink Silja aan boord de Galaxy

  Lees meer Lees minder