Tallink Silja
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Tallink Silja

Nieuwste aanbiedingen voor Tallink Silja

Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met de mooiste bestemmingen in de Baltische regio zoals Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland-eilanden.

Tallink Silja heeft een zeer moderne vloot. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten.

Tallink Silja biedt passagiers enorm veel keuze - van luxe cruises tot snelle en betaalbare overtochten en van onvergetelijke vakanties tot zakenreizen.

Tallink Silja staat bekend om haar geweldige winkelaanbod aan boord. Het is de enige rederij die terug te vinden is in de top 10 van beste taxfree verkooppunten ter wereld - een eer die meestal is weggelegd voor grote luchthavens.

Het moederbedrijf, Tallink, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige cruises en passagiersvervoersdiensten in de noordelijke Baltische Zee. Tallink heeft een vloot van in totaal 16 vaartuigen. Het bedrijf heeft recentelijk een grote investering ontvangen waarmee een programma kon worden opgestart waarbij ieder schip constant wordt verbeterd.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

 • "Aangenaam verblijf op een mooi schip"

  De overtocht was zeer aangenaam. Mooie boot, schone ruimtes. Alles ruim opgezet. Mooie winkels en restaurant. Prijs/kwaliteit prima

  Lees meer Lees minder
 • "Problemen bij het reizen met Direct Ferries"

  Suggesties aan Direct Ferries: Het vinden van de juiste terminal (onbekend adres) en juiste poort met uw vervoermiddel is steeds een moeilijke zoektocht. Direct Ferries staat niet aangeduid, wel de naam van de rederij, die men niet op voorhand kent. Ook de aankomsttijd is niet altijd op voorhand exact bekend, waardoor het moeilijk is om in te schatten om hoe laat men moet opstaan en zich klaar maken voor het ontschepen.

  Lees meer Lees minder
 • "Surprisingly nice and affordable, definitely beats Viking Line."

  The whole journey from check-in to arrival was very smooth and pleasant. The cabin was very nice and complete. The bar was nice and I appreciate the "Fast Lane" restaurant for a quick bite. For the cheapest ticket you get a pleasant journey that definitely beats Viking Line.

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne reis"

  De reis op de boot is erg prettig. Kijk wel goed in de mail waar je moet inchecken dat was voor ons onduidelijk.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking