COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met de mooiste bestemmingen in de Baltische regio zoals Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland-eilanden.

Tallink Silja heeft een zeer moderne vloot. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten.

Tallink Silja biedt passagiers enorm veel keuze - van luxe cruises tot snelle en betaalbare overtochten en van onvergetelijke vakanties tot zakenreizen.

Tallink Silja staat bekend om haar geweldige winkelaanbod aan boord. Het is de enige rederij die terug te vinden is in de top 10 van beste taxfree verkooppunten ter wereld - een eer die meestal is weggelegd voor grote luchthavens.

Het moederbedrijf, Tallink, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige cruises en passagiersvervoersdiensten in de noordelijke Baltische Zee. Tallink heeft een vloot van in totaal 16 vaartuigen. Het bedrijf heeft recentelijk een grote investering ontvangen waarmee een programma kon worden opgestart waarbij ieder schip constant wordt verbeterd.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

 • "Moeilijk te vinden"

  Alles zeer naar wens, behalve dar de Viking haven in Stockholm moeilijk te vinden is. Nergens aangegeven. Ook op het reserveringsbiljet ontbreekt het adres.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  De reis van Helsinki naar Tallinn is strak georganiseerd. Als je gereserveerd hebt haal je de kaartjes op de dag van de overtocht op. Inchecken gaat vlot (we konden zelfs al 15 min eerder vertrekken!) en er was genoeg ruimte en comfort. Ook het eten aan boord was prima.

  Lees meer Lees minder
 • "Good boot for a good price"

  Mooie boot, goede voorziening en fijne check in. Eten was ook goed

  Lees meer Lees minder
 • "Prima bootreis "

  De hut was zeer ruim, ruimer dan we gewend waren.Er waren veel voorzieningen aan boord en de tocht langs de Scherenkust was prachtig.

  Lees meer Lees minder