Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met de mooiste bestemmingen in de Baltische regio zoals Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland-eilanden.

Tallink Silja heeft een zeer moderne vloot. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten.

Tallink Silja biedt passagiers enorm veel keuze - van luxe cruises tot snelle en betaalbare overtochten en van onvergetelijke vakanties tot zakenreizen.

Tallink Silja staat bekend om haar geweldige winkelaanbod aan boord. Het is de enige rederij die terug te vinden is in de top 10 van beste taxfree verkooppunten ter wereld - een eer die meestal is weggelegd voor grote luchthavens.

Het moederbedrijf, Tallink, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige cruises en passagiersvervoersdiensten in de noordelijke Baltische Zee. Tallink heeft een vloot van in totaal 16 vaartuigen. Het bedrijf heeft recentelijk een grote investering ontvangen waarmee een programma kon worden opgestart waarbij ieder schip constant wordt verbeterd.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

 • "Coomfortabel reizen"

  Met de Victoria 1 been en terug van Stockholm naar Tallinn gereisd. Mooie boot van alle gemakken voorzien & perfect op tijd.

  'Paul' reiste met Tallink Silja aan boord de Victoria I

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldige reis"

  Het inchecken gaat heel erg gesmeerd, met veel proffesionaliteit. De boot ziet er keurig en schoon uit. De hut was niet groot, maar wij konden er met drie volwassenen en twee grote honden prima verblijven. De winkelgallerij en restaurants zijn lekker ruim opgezet en zien er erg verzorgt uit. Kortom een aanrader. Ook het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

  'C.H.M. van Dongen' reiste met Tallink Silja aan boord de Baltic Princess

  Lees meer Lees minder
 • "Direct ferries, Tallinn-Helsinki"

  Geboekt eenvoudig en snel zonder problemen. Geen voertuig bij ons, wel lange wandeling van de terminal naar de boot, maar met weinig bagage prima te doen.

  'Anonieme' reiste met Tallink Silja aan boord de Tallink Superstar

  Lees meer Lees minder
 • "Een reisje naar Finland"

  Een leuke trip met veel voorzieningen.

  'Jurjen' reiste met Tallink Silja aan boord de Galaxy

  Lees meer Lees minder