Viking Line

Viking Line verzorgt het hele jaar door overtochten tussen Finland, Zweden, Estland en de Ålandseilanden.

Op de veerboten van Viking Line varen passagiers zeer comfortabel over de Baltische Zee. Het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de reis snel en soepel verloopt. Aan boord bevinden zich uitstekende eetgelegenheden en winkels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jaarlijks meer dan 6 miljoen passagiers kiezen voor Viking Line.

Viking Line begon in 1959 met het aanbieden van veerdiensten tussen de Ålandseilanden en Zweden. Na de overname van de rederijen Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite en Ålandsfajan werd het routenetwerk verder uitgebreid. Sinds de oprichting hebben meer dan 50 vaartuigen de Baltische Zee bevaren onder de vlag van Viking Line.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Viking Line raadplegen en Viking Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Viking Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Viking Line routes

Viking Line klantenrecensies.

 • "Leuke overtocht"

  Heel positief was het feit dat wanneer je de toegang tot de terminal oprijdt je wagen via nummerplaat herkenning wordt herkend en dat je direct digitaal de juist weg (rij)) wordt gewezen. De overtocht zelf was rustig in goed weer en er is genoeg te beleven op de boot ook voor kids om je tijd nuttig te besteden.

  'Patrick' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

  Lees meer Lees minder
 • "Directferries super"

  Gemakkelijk en snel via internet geboekt. Zeer gunstige prijs. Vervolgens alles prima door Directferries geregeld. Heldere communicatie over het vervolg zoals adres, wanneer aan boord etc. Uitstekende service.

  'Albert' reiste met Viking Line aan boord de Viking Grace

  Lees meer Lees minder
 • "Aangenaam reizen"

  De voorzieningen aan boord zijn erg aangenaam en zo lijkt de tijd snel voorbij te gaan. In en uitchecken gaat vlot. En eigenlijk ook niet zo duur.

  'Patrick' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

  Lees meer Lees minder
 • "Stockholm-Turku overtocht overdag."

  Een goed verzorgde overtocht. Een aanrader is om een hut bij te boeken. Het inchecken ging voorspoedig. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

  'Anonieme' reiste met Viking Line aan boord de Viking Grace

  Lees meer Lees minder