Viking Line

Viking Line verzorgt het hele jaar door overtochten tussen Finland, Zweden, Estland en de Ålandseilanden.

Op de veerboten van Viking Line varen passagiers zeer comfortabel over de Baltische Zee. Het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de reis snel en soepel verloopt. Aan boord bevinden zich uitstekende eetgelegenheden en winkels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jaarlijks meer dan 6 miljoen passagiers kiezen voor Viking Line.

Viking Line begon in 1959 met het aanbieden van veerdiensten tussen de Ålandseilanden en Zweden. Na de overname van de rederijen Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite en Ålandsfajan werd het routenetwerk verder uitgebreid. Sinds de oprichting hebben meer dan 50 vaartuigen de Baltische Zee bevaren onder de vlag van Viking Line.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Viking Line raadplegen en Viking Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Viking Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Viking Line routes

Viking Line klantenrecensies.

 • "Kompas"

  Zowel heen- als terugreis verliepen probleemloos. De Finse Golf vertoonde geen rimpels en op beide afvaarten was er geen drukte. De bediening aan boord was correct en efficiënt.

  'Dirk' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Tallin Helsinki"

  Uitstekend georganiseerd ,en een goede boot met veel service

  'Anonieme' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Met de ferry van Vikingline gevaren van Stockholm naar Turku. We hebben de overtocht overdag gemaakt op 22 juli. Het is ons uitstekend bevallen. De reis was inclusief hut en ook dat is aan te bevelen. Je hebt dan tijdens de reis even tijd voor je zelf. Verhouding prijs/kwalteit is prima.

  'Geert en Rian Wijtvliet' reiste met Viking Line aan boord de Viking Grace

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige overtocht"

  Goede overtocht. Aan boord voldoende zitplek met uitzicht en voldoende (en betaalbare) voorzieningen.

  'Arjen' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

  Lees meer Lees minder