Viking Line

Viking Line biedt dagelijkse overtochten tussen Finland, de Aland -eilanden en Zweden evenals Finland en Estland het hele jaar door.

De ervaringen aan boord maken Viking Line een van de beste maatschappijen, en niet alleen in het Oostzeegebied. Viking Line biedt diverse faciliteiten aan boord hun schepen en bieden volop entertainment, goed eten en drinken, en grote winkels en veel meer.

Met een luxe vloot van schepen, het is geen verrassing dat meer dan 6 miljoen mensen voor Viking Line kiezen het hele jaar door.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Viking Line raadplegen en Viking Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Viking Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Viking Line routes

Viking Line klantenrecensies.

  • "Kompas"

    Zowel heen- als terugreis verliepen probleemloos. De Finse Golf vertoonde geen rimpels en op beide afvaarten was er geen drukte. De bediening aan boord was correct en efficiënt.

    'Dirk' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

    Lees meer Lees minder
  • "overtocht Tallin Helsinki"

    Uitstekend georganiseerd ,en een goede boot met veel service

    'Anonieme' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

    Lees meer Lees minder
  • "Prima overtocht"

    Met de ferry van Vikingline gevaren van Stockholm naar Turku. We hebben de overtocht overdag gemaakt op 22 juli. Het is ons uitstekend bevallen. De reis was inclusief hut en ook dat is aan te bevelen. Je hebt dan tijdens de reis even tijd voor je zelf. Verhouding prijs/kwalteit is prima.

    'Geert en Rian Wijtvliet' reiste met Viking Line aan boord de Viking Grace

    Lees meer Lees minder
  • "Prettige overtocht"

    Goede overtocht. Aan boord voldoende zitplek met uitzicht en voldoende (en betaalbare) voorzieningen.

    'Arjen' reiste met Viking Line aan boord de Viking Xprs

    Lees meer Lees minder