dfds_seaways_crown_seaways

Crown Seaways

Verzorgd door DFDS Seaways op de route Kopenhagen Oslo

De Crown Seaways is een groot schip en vaart sinds 1994. De faciliteiten omvatten o.a. een breed scala aan restaurants, bars, cafes, diverse conferentieruimtes, een bioscoop en tal van activiteiten voor kinderen.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een scala aan comfortabele hutten beschikbaar aan boord van de Kroon Seaways. Alle hutten zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen douche met toilet, beddengoed, handdoeken en kastruimte.

Eten en drinken aan boord

Aan boord vindt u een scala aan restaurants, waaronder een buffet restaurant en een steakhouse! Of u nu op zoek bent naar een lichte snack, of een kopje koffie, in de cafes aan boord vindt u genoeg te eten en te drinken. De bar biedt een keuze aan dranken waaronder, whisky, tequila, koud bier en wijn.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord de Crown Seaways biedt tal van producten waaronder snoepgoed, mode kleding en veel meer.

Extra faciliteiten aan boord

's Avonds (tussen Noorwegen en Denemarken) kunt u genieten van diverse onboard entertainment, live-muziek en veel meer.

Reizen met kinderen

Crown Seaways is zeer kindvriendelijk en beschikt over de 'Kidz' Club, een veilige en plezierige speelruimte met een breed scala aan activiteiten.

Toegankelijkheid

Liften bieden toegang tot alle gebieden en hutten die rolstoel toegankelijk zijn kunnen vooraf worden gereserveerd.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Crown Seaways gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Crown Seaways Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip