Newhaven
Dieppe
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Newhaven - Dieppe

Veerboot van Newhaven naar Dieppe

Er zijn meestal 2 dagelijkse en 19 wekelijkse afvaarten tussen Newhaven en Dieppe. Deze veerbootroute wordt verzorgd door DFDS Seaways. Newhaven Dieppe veerboten kosten tussen €87 en €422, afhankelijk van ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Newhaven Dieppe veerboten.

Newhaven Dieppe Veerboot Tijden

De vroegste Newhaven Dieppe veerboot vertrekt meestal vanuit Newhaven rond 00:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Newhaven naar Dieppe?

Newhaven Dieppe Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 4h 11m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Newhaven Dieppe Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 19 wekelijkse veerdiensten van Newhaven naar Dieppe. Deze afvaarten worden verzorgd door DFDS Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Newhaven Dieppe Veerboot Prijzen

Newhaven Dieppe veerboot prijzen variëren tussen €87* en €422*. De gemiddelde prijs is €232*. De goedkoopste Newhaven Dieppe veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €94*. De gemiddelde prijs voor een auto is €243*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Newhaven naar Dieppe?

De afstand tussen Newhaven en Dieppe is ongeveer 92,9 mijl (149,5 km) of 80,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Newhaven Dieppe veerboot?

Ja, DFDS Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Newhaven en Dieppe. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Newhaven en Dieppe.

Kan ik te voet reizen van Newhaven naar Dieppe?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met DFDS Seaways tussen Newhaven en Dieppe.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Newhaven naar Dieppe?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Newhaven naar Dieppe met DFDS Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis mogelijk in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Newhaven - Dieppe Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel DFDS Seaways
Gemiddelde prijs 294 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 19
Gemiddelde vaartijd 4h 11m
Snelste Zeiltijd 3h 30m
Eerste veerboot 00:30
Laatste veerboot 23:59
Afstand 80 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Newhaven naar Dieppe?

De reistijd per veerboot van Newhaven naar Dieppe is ongeveer 4h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Newhaven naar Dieppe?

De prijs van de ferry overtocht van Newhaven naar Dieppe kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Newhaven naar Dieppe is 271 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Newhaven naar Dieppe?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Newhaven naar Dieppe en dat is
 • DFDS Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Newhaven naar Dieppe?

Boek overtochten van Newhaven naar Dieppe via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Newhaven en Dieppe?

De afstand van Newhaven naar Dieppe is ongeveer 80 zeemijlen.

Newhaven Dieppe Veerboot klantenrecensies

 • "Oversteek Dieppe - New Haven"

  Alles prima op tijd. Reis vlekkeloos, alleen omroepen van boodschappen is voor een vreemdeling (niet Frans of Engels) niet te verstaan!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Dieppe - New Haven"

  Alles prima op tijd. Reis vlekkeloos, alleen omroepen van boodschappen is voor een vreemdeling (niet Frans of Engels) niet te verstaan!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Dieppe - New Haven"

  Alles prima op tijd. Reis vlekkeloos, alleen omroepen van boodschappen is voor een vreemdeling (niet Frans of Engels) niet te verstaan!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lees meer Lees minder

Newhaven Gids

Newhaven is een stad gelegen aan de zuidkust van Engeland in het graafschap East Sussex. Newhaven ligt aan de monding van de rivier de Ouse, in de vallei van de rivier in de South Downs. In de loop der eeuwen is de rivier gemigreerd tussen Newhaven en Seaford, in reactie op de groei en het verval van een shingle spit (ondiepte) op zijn mond. Het grootste deel van de stad is gelegen aan de westkant van de rivier, er is ook een woonwijk aan Denton en Mount Pleasant op de hellingen van de Downs in het oosten. Industriële gebieden liggen aan de oostkant van de rivier net als alle drie de stations die Newhaven dienen; Newhaven Town, Newhaven Harbour en de nu overbodige Newhaven Marine. Recente woningbouw heeft plaatsgevonden in het West Quay, Harbour Heights en augustus Fields.

De haven van Newhaven is een kleine, maar drukke haven. De ingang bevindt zich tussen twee pieren, beschermd tegen de sterke wind door een stevige golfbreker in het westen. De haven is de poort naar Dieppe aan de zuidoostelijke kust van Frankrijk. Er zijn een paar voorzieningen in de haven, waaronder een supermarkt en een koffiebar. Voorzieningen voor gehandicapte passagiers zijn ook beschikbaar. Er zijn speciaal ontworpen ontspanningsruimten en rolstoelvriendelijk gebieden in de terminal.


Dieppe Gids

De havenstad Dieppe ligt in het noorden van Frankrijk, en op het Engels Kanaal kust bij de monding van de rivier de Arques, beroemd om zijn sint-jakobsschelpen. Straten Dieppe's zijn gevuld met winkels en restaurants, en de wekelijkse markt brengt kleur en traditie naar het centrale plein. De stad was ooit een belangrijke haven voor de handel in specerijen en ivoor, en zijn kasteel museum is zeker een bezoek waard. De kalksteen en vuursteen fort, herbouwd op het westen kliffen in de 15e eeuwse huizen collecties van het museum: maritiem, ivoren gebeeldhouwd door Dieppe ambachtslieden sinds de 16e eeuw, schilderijen van Boudin, Lebourg en Pissarro, etsen van Braque. Het Vieux-Château (Old Castle) bevat de maritieme geschiedenis van de stad en een van de mooiste collecties van ivoor houtsnijwerk in Europa. Voor bezoekers die houden van het buitenleven, is er een 18-holes golfbaan in de buurt maken van Dieppe een goede keuze voor golfliefhebbers en sportfaciliteiten zijn ook tennisbanen en andere watersporten behoren.

De haven, met zijn jachthaven en vissershaven, ligt in het hart van de stad. Trawlers en vissersboten zorgen voor een kleurrijk spektakel die vele schilders trekken.


Newhaven naar Dieppe Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
DFDS Seaways 09:30 13:45 4 uur 15 minuten Alledaags
DFDS Seaways 17:00 21:00 4 uur Alledaags
DFDS Seaways 23:00 04:00 5 uur Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.