Kapellskar
Paldiski
Veerboten naar Estland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Kapellskar - Paldiski is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Kapellskar - Paldiski

Nieuwste aanbiedingen voor Kapellskar - Paldiski

Kapellskar naar Paldiski Veerboot

De Kapellskar Paldiski veerdienst verbindt Zweden met Estland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 30 minuten.

Kapellskar Paldiski vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Estland pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kapellskar Paldiski Veerboot klantenrecensies

  • "Happy travellers!"

    We enjoyed all aspects of our trip = planning, chicking in and the ferry boat itself. Top!

    '' travelled on

    Lees meer Lees minder

Kapellskar Gids

Kapellskar is een stad en haven gelegen op ongeveer 90 km afstand ten noorden van Stockholm in Zweden.
De stad ligt aan de Oostzee kust en wordt bediend door een regelmatige passagier veerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Kapellskär is de meest noordelijke haven van "de havens van Stockholm", is een van de grootste roro-havens, en belangrijk voor zowel passagiers en vrachtschepen naar en van Stockholm/Mälardalen, Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten. De haven heeft een zeer korte aanvliegroute, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland. Check-in begint 1 uur vóór vertrek.

De stad ligt in Norrtalje gemeente, in Stockholm, Oost- centraal Zweden. Zijn zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente van Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond tijdens de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het een populair bestemming is voor Stockholmers en toeristen.


Paldiski Gids

De stad Paldiski was een voormalige Russische marinebasis, en is gelegen op het schiereiland Pakri in het noordwesten van Estland, op ongeveer 50 km van Tallinn. De Estse uitspraak, Paldiski, werd de officiële naam van de stad in 1933. In 1962, Paldiski werd een Sovjet marine kernonderzeeër opleidingscentrum. De stad had twee grondgebonden kernreactoren en was de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie. Vanwege het belang, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad tot de laatste Russische oorlogsschip liet in augustus 1994. De Pakri schiereiland staat bekend om zijn spectaculaire kalkstenen kliffen en de nabijgelegen gezinsvriendelijke stranden. Het heeft Estland de hoogste vuurtoren en is ook de thuisbasis van zeldzame zwarte zeekoeten, die eruit zien als kleine pinguïns. Het is daarom aantrekkelijk voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de natuur en vogels spotten.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Hanko in Finland, Lübeck in Duitsland en Kapellskar in Zweden.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking