Kapellskar
Paldiski
Veerboten naar Estland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kapellskar - Paldiski

Veerboot van Kapellskar naar Paldiski

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Kapellskar en Paldiski. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door DFDS Lisco. Kapellskar Paldiski veerboten kosten tussen €131 en €521, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kapellskar Paldiski veerboten.

Kapellskar Paldiski Veerboot Tijden

De eerste Kapellskar Paldiski veerboot vertrekt meestal vanuit Kapellskar rond 09:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Kapellskar naar Paldiski?

Kapellskar Paldiski Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 9u 45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kapellskar Paldiski Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Kapellskar naar Paldiski. Deze afvaarten worden verzorgd door DFDS Lisco. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kapellskar Paldiski Veerboot Prijzen

Kapellskar Paldiski veerboot prijzen variëren tussen €131* en €521*. De gemiddelde prijs is €312*. De goedkoopste Kapellskar Paldiski veerboot prijzen beginnen vanaf €75*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €84*. De gemiddelde prijs voor een auto is €317*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kapellskar naar Paldiski?

De afstand tussen Kapellskar en Paldiski is ongeveer 347,3 mijl (559,0 km) of 301,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kapellskar Paldiski veerboot?

Ja, DFDS Lisco laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kapellskar en Paldiski. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kapellskar en Paldiski.

Kan ik ook te voet reizen van Kapellskar naar Paldiski?

Geen enkele veerbootmaatschappij die momenteel vaart tussen Kapellskar en Paldiski verkoopt tickets voor alleen voetpassagiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kapellskar naar Paldiski?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kapellskar naar Paldiski met DFDS Lisco. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Estland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kapellskar - Paldiski Route-overzicht
Land van vertrek Zweden
Land van bestemming Estland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel DFDS Lisco
Gemiddelde prijs 396 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 9h 45m
Snelste Zeiltijd 9h 30m
Eerste veerboot 09:30
Laatste veerboot 21:00
Afstand 301 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kapellskar naar Paldiski?

De reistijd per veerboot van Kapellskar naar Paldiski is ongeveer 9h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kapellskar naar Paldiski?

De prijs van de ferry overtocht van Kapellskar naar Paldiski kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kapellskar naar Paldiski is 365 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kapellskar naar Paldiski?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kapellskar naar Paldiski en dat is
  • DFDS Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kapellskar naar Paldiski?

Boek overtochten van Kapellskar naar Paldiski via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kapellskar naar Paldiski?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kapellskar naar Paldiski?

Ja, je kunt met een voertuig van Kapellskar naar Paldiski reizen met
  • DFDS Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kapellskar naar Paldiski?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • DFDS Seaways

Wat is de afstand tussen Kapellskar en Paldiski?

De afstand van Kapellskar naar Paldiski is ongeveer 301 zeemijlen.

Kapellskar Gids

Kapellskar is een stad en haven gelegen op ongeveer 90 km afstand ten noorden van Stockholm in Zweden.
De stad ligt aan de Oostzee kust en wordt bediend door een regelmatige passagier veerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Kapellskär is de meest noordelijke haven van "de havens van Stockholm", is een van de grootste roro-havens, en belangrijk voor zowel passagiers en vrachtschepen naar en van Stockholm/Mälardalen, Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten. De haven heeft een zeer korte aanvliegroute, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland. Check-in begint 1 uur vóór vertrek.

De stad ligt in Norrtalje gemeente, in Stockholm, Oost- centraal Zweden. Zijn zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente van Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond tijdens de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het een populair bestemming is voor Stockholmers en toeristen.


Paldiski Gids

De stad Paldiski was een voormalige Russische marinebasis, en is gelegen op het schiereiland Pakri in het noordwesten van Estland, op ongeveer 50 km van Tallinn. De Estse uitspraak, Paldiski, werd de officiële naam van de stad in 1933. In 1962, Paldiski werd een Sovjet marine kernonderzeeër opleidingscentrum. De stad had twee grondgebonden kernreactoren en was de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie. Vanwege het belang, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad tot de laatste Russische oorlogsschip liet in augustus 1994. De Pakri schiereiland staat bekend om zijn spectaculaire kalkstenen kliffen en de nabijgelegen gezinsvriendelijke stranden. Het heeft Estland de hoogste vuurtoren en is ook de thuisbasis van zeldzame zwarte zeekoeten, die eruit zien als kleine pinguïns. Het is daarom aantrekkelijk voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de natuur en vogels spotten.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Hanko in Finland, Lübeck in Duitsland en Kapellskar in Zweden.


Kapellskar naar Paldiski Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
DFDS Lisco 09:30 19:00 9 uur 30 minuten Ma, di, wo
DFDS Lisco 21:00 07:00 10 uur do, vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.