Klaipeda
Trelleborg
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Klaipeda - Trelleborg

Veerboot van Klaipeda naar Trelleborg

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Klaipeda en Trelleborg. Deze route wordt aangeboden door TT Line. Klaipeda Trelleborg veerboten kosten tussen €119 en €432, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Klaipeda Trelleborg veerboten.

Klaipeda Trelleborg Veerboot Tijden

De eerste Klaipeda Trelleborg veerboot vertrekt meestal vanuit Klaipeda rond 18:28. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:30.

Hoe lang is de veerboot van Klaipeda naar Trelleborg?

Klaipeda Trelleborg Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 19u 17m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 18u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Klaipeda Trelleborg Veerdienst Schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Klaipeda naar Trelleborg. Deze afvaarten worden verzorgd door TT Line. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Klaipeda Trelleborg Veerboot Prijzen

Klaipeda Trelleborg veerboot prijzen variëren tussen €119* en €432*. De gemiddelde prijs is meestal €259*. De goedkoopste Klaipeda Trelleborg veerboot prijzen beginnen vanaf €59*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €211*. De gemiddelde prijs voor een auto is €285*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Klaipeda naar Trelleborg?

De afstand tussen Klaipeda en Trelleborg is ongeveer 552,5 mijl (889,2 km) of 480,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Klaipeda Trelleborg veerboot?

Ja, TT Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Klaipeda en Trelleborg. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Klaipeda en Trelleborg.

Kan ik te voet reizen van Klaipeda naar Trelleborg?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met TT Line tussen Klaipeda en Trelleborg.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Klaipeda naar Trelleborg?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Klaipeda naar Trelleborg met TT Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Litouwen naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Klaipeda - Trelleborg Route-overzicht
Land van vertrek Litouwen
Land van bestemming Zweden
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel TT Line
Gemiddelde prijs 330 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 19h 17m
Snelste Zeiltijd 18h 0m
Eerste veerboot 18:28
Laatste veerboot 19:30
Afstand 480 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Klaipeda naar Trelleborg?

De reistijd per veerboot van Klaipeda naar Trelleborg is ongeveer 18h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Klaipeda naar Trelleborg?

De prijs van de ferry overtocht van Klaipeda naar Trelleborg kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Klaipeda naar Trelleborg is 304 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Klaipeda naar Trelleborg?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Klaipeda naar Trelleborg en dat is
 • TT Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Klaipeda naar Trelleborg?

Boek overtochten van Klaipeda naar Trelleborg via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Klaipeda naar Trelleborg?

Ja, je kunt als voetpassagier van Klaipeda naar Trelleborg reizen met
 • TT Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Klaipeda naar Trelleborg?

Ja, je kunt met een voertuig van Klaipeda naar Trelleborg reizen met
 • TT Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Klaipeda naar Trelleborg?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • TT Line

Wat is de afstand tussen Klaipeda en Trelleborg?

De afstand van Klaipeda naar Trelleborg is ongeveer 480 zeemijlen.

Klaipeda Trelleborg Veerboot klantenrecensies

 • "Het mooie alternatief!"

  Deze nachtboot is het heerlijke alternatief om uitgerust aan te komen in Zweden in plaats van al die kilometers autorijden. Ondanks het tijdstip is restauratie nog een uurtje open voor een hapje en een drankje. Ontbijttijden aangepast aan het laat naar bed gaan, uitstekend ontbijtbuffet met hele vriendelijke dames die de boel runnen.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Lees meer Lees minder

Klaipeda Gids

Klaipeda is een stad in Litouwen, gelegen aan de monding van de rivier de Deen op het punt waar de rivier uitmondt in de Baltische Zee, en is de derde grootste stad van Litouwen. De stad heeft een rijk en gevarieerd verleden onder de heerschappij van het hertogdom van Pruisen, het Duitse Rijk en de Socialistische Sovjetrepubliek. Vandaag de dag, het erfgoed van de stad maakt Klaipeda een interessante plek om te bezoeken en haar belangrijkste attracties liggen in het centrum van de stad. Een deel van de oudere gebouwen in de stad hebben een schilderachtig vakwerk constructie, vergelijkbaar met die in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zuid-Zweden.

De haven van de stad is vooral ijsvrij en speelt een zeer belangrijke rol in het transportnetwerk met verbindingen over land, zee en spoorlijnen, van oost naar west. Evenals heeft het passagiersvervoer, de haven is ook geschikt voor vrachtvervoer en omvat een aantal overslagbedrijven, scheepsreparatie en scheepsbouw werven.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers veerdiensten naar Kiel en Karlshamn.


Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke gelegen stad van Zweden en kan haar geschiedenis te herleiden tot de 13e eeuw, toen de stad gepresenteerd werd als een huwelijksgeschenk aan de Zweedse Prins Valdemar door de Deense koninklijke familie. De Denen hebben de stad teruggewonnen en zijn daar gebleven tot 1658 na de Zweedse overheersing. Trelleborg wordt vaak bezocht door mensen die reizen vanuit Zweden naar Duitsland vanwege de veerboten naar Rostock, Sassnitz, en Lübeck - Travemünde in Duitsland. Deze veerboten varen begon in 1897, met de Sassnitz lijn; de route naar Travemünde werd opgericht in 1962, terwijl de lijn naar het voormalige Oost-Duitse stad Rostock werd ingehuldigd na de val van de Berlijnse Muur in 1989. De veerboten vervoeren zowel passagiers op één dag reizen, auto's met gezinnen die op vakantie, en zwaar vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, Lenin arriveerde per veerboot vanuit Sassnitz onderweg naar Rusland om de revolutie te leiden.


Klaipeda naar Trelleborg Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
TT Line 18:58 15:15 20 uur 17 minuten zo
TT Line 19:28 15:45 20 uur 17 minuten wo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.