Portsmouth naar St Malo Veerboot

De Portsmouth St Malo veerdienst verbindt Engeland met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Brittany Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur.

Portsmouth St Malo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Portsmouth naar St Malo Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Engeland naar Frankrijk pagina.

Portsmouth - St Malo Veerbootmaatschappij

  • Brittany Ferries
    • 7 Afvaarten / Week 11 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Portsmouth St Malo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Portsmouth St Malo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Portsmouth Gids

Portsmouth is een stad en haven gelegen in het graafschap Hampshire, aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is enige eiland stad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ongeveer 100 km ten zuidwesten van Londen en 30 km ten oosten van Southampton. Portsmouth heeft een lange en roemruchte maritieme verleden. De stad is de thuisbasis van 's werelds oudste droogdok, nog steeds in gebruik, en de thuisbasis van de beroemde schepen zoals de HMS Warrior, de Mary Rose en de HMS Victory, Lord Nelson's vlaggenschip. De stad is ook de thuisbasis van een marinebasis, en de thuisbasis van de Koninklijke Marine Commandoes.

Portsmouth is een van de beste aangesloten havens van Engeland, en biedt veerdiensten aan passagiers naar negen verschillende bestemmingen. Er zijn drie terminals in de grote haven. De Continental veerhaven is de tweede drukste haven van het Verenigd Koninkrijk en ligt net ten noorden van de Naval Base. In het zuiden van de Naval Base ligt de Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminal. De Terminal heeft veerdiensten naar Le Havre, Frankrijk en Bilbao, Spanje. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Cherbourg, Caen en St Malo in Frankrijk, St Helier in Jersey, St Peter Port op Guernsey en naar Ryde op Isle of Wight.

St Malo Gids

Hoewel St. Malo misschien niet een van de grootste steden van Bretagne, Frankrijk is, de stad ligt dicht bij de Mont Saint Michel en is een goede uitvalsbasis voor bezoekers aan de stad en haar omgeving. Er zijn een aantal attracties in St. Malo, met de meest historische en interessante gelegen langs de geplaveide straatjes rond de ommuurde stad. Voor het beste uitzicht, moeten bezoekers een wandeling langs de wallen te nemen. Andere hoogtepunten zijn het middelpunt van de Cathédrale St. Vincent, die is gelegen op de Place Jean de Châtillon, en ook het Fort National, het kasteel van St. Malo, de zandstranden en de spectaculaire Grand Aquarium.

De stad is de eindbestemming voor de dagelijkse tochten verzorgd door Condor Ferries, die in Weymouth, Engeland, met tussenstop in zowel Guernsey als Jersey.