Klaipeda
Kiel
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Klaipeda - Kiel

Veerboot van Klaipeda naar Kiel

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Klaipeda en Kiel. Deze ferry route wordt uitgevoerd door DFDS Lisco. Klaipeda Kiel veerboten kosten tussen €77 en €653, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Klaipeda Kiel veerboten.

Klaipeda Kiel Veerboot Tijden

De eerste Klaipeda Kiel veerboot vertrekt meestal vanuit Klaipeda rond 21:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Klaipeda naar Kiel?

Klaipeda Kiel Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 20h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 20u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Klaipeda Kiel Veerboot Dienstregelingen

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse veerdiensten van Klaipeda naar Kiel. Deze afvaarten worden verzorgd door DFDS Lisco. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Klaipeda Kiel Veerboot Prijzen

Klaipeda Kiel veerboot prijzen variëren tussen €77* en €653*. De gemiddelde prijs is meestal €318*. De goedkoopste Klaipeda Kiel veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €153*. De gemiddelde prijs voor een auto is €418*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Klaipeda naar Kiel?

De afstand tussen Klaipeda en Kiel is ongeveer 765,7 mijl (1232,2km) of 665,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Klaipeda Kiel veerboot?

Ja, DFDS Lisco laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Klaipeda en Kiel. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Klaipeda en Kiel.

Kan ik te voet reizen van Klaipeda naar Kiel?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met DFDS Lisco tussen Klaipeda en Kiel.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Klaipeda naar Kiel?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Klaipeda naar Kiel met DFDS Lisco. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Litouwen naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Klaipeda - Kiel Route-overzicht
Land van vertrek Litouwen
Land van bestemming Duitsland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel DFDS Lisco
Gemiddelde prijs 404 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 20h 30m
Eerste veerboot 21:30
Laatste veerboot 23:59
Afstand 665 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Klaipeda naar Kiel?

De reistijd per veerboot van Klaipeda naar Kiel is ongeveer 20h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Klaipeda naar Kiel?

De prijs van de ferry overtocht van Klaipeda naar Kiel kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Klaipeda naar Kiel is 373 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Klaipeda naar Kiel?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Klaipeda naar Kiel en dat is
  • DFDS Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Klaipeda naar Kiel?

Boek overtochten van Klaipeda naar Kiel via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Klaipeda naar Kiel?

Ja, je kunt als voetpassagier van Klaipeda naar Kiel reizen met
  • DFDS Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Klaipeda naar Kiel?

Ja, je kunt met een voertuig van Klaipeda naar Kiel reizen met
  • DFDS Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Klaipeda naar Kiel?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • DFDS Seaways

Wat is de afstand tussen Klaipeda en Kiel?

De afstand van Klaipeda naar Kiel is ongeveer 665 zeemijlen.

Klaipeda Gids

Klaipeda is een stad in Litouwen, gelegen aan de monding van de rivier de Deen op het punt waar de rivier uitmondt in de Baltische Zee, en is de derde grootste stad van Litouwen. De stad heeft een rijk en gevarieerd verleden onder de heerschappij van het hertogdom van Pruisen, het Duitse Rijk en de Socialistische Sovjetrepubliek. Vandaag de dag, het erfgoed van de stad maakt Klaipeda een interessante plek om te bezoeken en haar belangrijkste attracties liggen in het centrum van de stad. Een deel van de oudere gebouwen in de stad hebben een schilderachtig vakwerk constructie, vergelijkbaar met die in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zuid-Zweden.

De haven van de stad is vooral ijsvrij en speelt een zeer belangrijke rol in het transportnetwerk met verbindingen over land, zee en spoorlijnen, van oost naar west. Evenals heeft het passagiersvervoer, de haven is ook geschikt voor vrachtvervoer en omvat een aantal overslagbedrijven, scheepsreparatie en scheepsbouw werven.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers veerdiensten naar Kiel en Karlshamn.


Kiel Gids

De Noord-Duitse stad Kiel ligt in het zuidoosten van het schiereiland Jutland en aan de oevers van de Baltische Zee. De stad ligt ongeveer 90 km ten noorden van de stad Hamburg en is een van de belangrijkste maritieme hubs van Duitsland. Kiel is thuisbasis van de Duitse marine Baltische vloot, en blijft een grote high-tech scheepsbouw centrum. Kiel is ook een belangrijk zeevervoer hub, dankzij de ligging op het Kiel Fjord (Kieler Fjord) en de drukste kunstmatige waterweg in de wereld, Kiel Canal (Nord-Ostsee-Kanal). Een aantal veerboten naar Zweden, Noorwegen, Rusland en andere landen opereren vanuit de haven van de stad. Vandaag, Kiel haven is een belangrijke aanloophaven voor cruiseschepen verkennen van de Baltische Zee.

Voor bezoekers die de stad willen verkennen, Kiel beschikt ook over een aantal musea, waaronder zoölogische, geologische, historische, beeldende kunst, industriële en militaire musea. Opvallend is de Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (Stad en Maritiem Museum), die behoort tot de vereniging Museen am Meer.


Klaipeda naar Kiel Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
DFDS Lisco 21:30 18:00 20 uur 30 minuten di
DFDS Lisco 22:00 18:30 20 uur 30 minuten wo
DFDS Lisco 22:30 19:00 20 uur 30 minuten do
DFDS Lisco 23:00 19:30 20 uur 30 minuten vr
DFDS Lisco 23:30 20:00 20 uur 30 minuten za
DFDS Lisco 23:59 20:30 20 uur 31 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.