Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Oslo Veerboot Haven

  • Oslo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Oslo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Oslo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Oslo Veerdiensten

Oslo Gids

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen. Volgens de Noorse overlevering, Oslo werd gesticht rond 1048 door koning Harald Hardråde. De stad beslaat een boog van het land op het noordelijke eind van de Oslofjord. De fjord wordt bijna doorsneden door het schiereiland Nesodden tegenovergestelde Oslo en ligt in het zuiden. In alle andere richtingen, Oslo wordt omgeven door groene heuvels en bergen. Er zijn 40 eilanden binnen de stadsgrenzen, de grootste is Malmøya (0.56 km²), en tientallen anderen rond de Oslofjord. Oslo heeft 343 meren, de grootste is Maridalsvannet (3.91 km²). Dit is ook een belangrijke bron van drinkwater voor de meeste delen van Oslo. Het hoogste punt op 629 meter is Kirkeberget. Hoewel de bevolking van de stad klein is in vergelijking met de meeste Europese hoofdsteden, een grote oppervlakte van het land wordt bezet door de bevolking. De grenzen van Oslo omvatten vele parken en open gebieden, waardoor het een luchtige stad is en vaak zeer groene uitstraling heeft.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.