COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Denemarken

Denemarken is een van de mooiste landen van Europa met een rijke geschiedenis en een prachtig landschap. De thuisbasis van de Vikingen, is de Scandinavische land beroemd om zijn architectuur en haar geschiedenis met vele gebouwen worden gebouwd van blonde hout en metaal.

Denemarken is een prima bestemming op zich, maar de ligging in het zuiden van Scandinavië betekent dat reizigers kunnen gemakkelijk in buurland Duitsland langs de weg of neem een ​​veerboot naar Zweden en Noorwegen alsmede het verschaffen van een goede verbinding over zee naar IJsland en de Faeröer.

Denemarken is opgebouwd uit een aantal eilanden en hoewel bruggen en tunnels zijn gebouwd, krijgen in het hele land met de veerboot is nog steeds handig en plezierig.

Kopenhagen ligt aan de oostkust van het grootste eiland van Denemarken, Zeeland. Een grote brug en tunnel sluit de stad naar Malmö in Zweden, maar u kunt ook de zee over te steken met de veerboot. Helsingor, net op de kust van Kopenhagen, heeft tal van dagelijkse overtochten naar Helsingborg.

Huishoudelijke diensten ook elke dag uit te voeren die u verbindt met ALS, Samsø, Bornholm en Langeland.

Terwijl de belangrijkste Deense schiereiland Jutland deelt een landgrens met Duitsland, is het veel makkelijker om een ​​veerboot te nemen als reizen uit het oosten van Duitsland op één van de eilanden van Denemarken. Op dit moment vaart dagelijks tussen Rostock in Mecklenburg-Vorpommern en Gedser op de zuidpunt van Sjaelland evenals Puttgarden en Rodby.

Veerboten verbinden Engeland met Denemarken hield aan het eind van 2014 hebben is in gebruik voor bijna 140 jaar.

Kopenhagen is de belangrijkste toeristische bestemming in het land. Het is de meest bezochte attractie is de Tivoli Gardens, een groot pretpark dat is geopend sinds 1843 en zit vol met thrill rides, evenals een theater en een prachtig tentoonstellingszalen.

De dierentuin van Kopenhagen is ook erg geliefd en is de thuisbasis van dieren uit alle zeven continenten, met inbegrip van Afrikaanse leeuwen, ijsberen en olifanten.

Billund in Jutland is de thuisbasis van de oorspronkelijke Legoland als de eerste fabriek van de beroemde speelgoed merk. Het park is open sinds de late jaren 1960 en trekt meer dan 1,9 miljoen bezoekers per jaar. Het heeft meer dan 40 attracties waaronder vier achtbanen en een populair gebied bekend als Mini-Land dat modellen van landschappen, steden en gebouwen volledig gemaakt van Lego stenen kenmerkt.

Andere populaire bezienswaardigheden en bezienswaardigheden zijn de Lalandia Billund Aquadome en de Kleine Zeemeermin beeldhouwen aan de promenade Langelinie in Kopenhagen.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 47 Afvaarten / Dag 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Dag 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur
  • Prijsaanvraag

Denemarken klantenrecensies

 • "Een echte superferry!"

  Onlangs reisde ik aan boord van de Britannica van Harwich naar Hoek van Holland- en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was! Aan boord van de nieuw schepen zijn allerlei moderne faciliteiten te vinden. De drankjes zijn redelijk geprijsd, met een buffetrestaurant en la carte restaurant. De hutten waren brandschoon en goed uitgerust, met brede bedden, flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Zonder twijfel zou ik weer gebruik maken van Stena Line veerdiensten

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Lynx, mijn favourite"

  Een Snelle mooie schip en als je op hoge snelheid overdag naar Ierland wilt gaan, dan is dit de enige manier om te reizen! Stena Plus lounge is leuk ook. Heel gezellig.

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Europe wat een schip! 5 sterren"

  Ik hou van deze schip, zij is de koningin van de zee, een fijne schip met een vriendelijke en zeer ervaren bemanning. Ik raad de ochtend overtochten aan, rond 2:45 uur. Ik kom uit fishguard

  Lees meer Lees minder
 • "Faciliteiten aan boord"

  Ik ben twee keer op deze ferry geweest, van Holyhead naar Dublin en terug. Zeer tevreden over de service, zeer kindvriendelijk en mijn kinderen die 13, 10, en 7 zijn vinden het een leuk ervaring. Ik word alleen gek van Curious George. Hebben ze geen andere dvd’s? Vier keer aan boord geweest, en de dvd is altijd dezelfde!

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Denemarken