Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2633 routes vanuit 711 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

Wij regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

Wij vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Denemarken

Denemarken is een van de mooiste landen van Europa met een rijke geschiedenis en een prachtig landschap. De thuisbasis van de Vikingen, is de Scandinavische land beroemd om zijn architectuur en haar geschiedenis met vele gebouwen worden gebouwd van blonde hout en metaal.

Denemarken is een prima bestemming op zich, maar de ligging in het zuiden van Scandinavië betekent dat reizigers kunnen gemakkelijk in buurland Duitsland langs de weg of neem een ​​veerboot naar Zweden en Noorwegen alsmede het verschaffen van een goede verbinding over zee naar IJsland en de Faeröer.

Denemarken is opgebouwd uit een aantal eilanden en hoewel bruggen en tunnels zijn gebouwd, krijgen in het hele land met de veerboot is nog steeds handig en plezierig.

Kopenhagen ligt aan de oostkust van het grootste eiland van Denemarken, Zeeland. Een grote brug en tunnel sluit de stad naar Malmö in Zweden, maar u kunt ook de zee over te steken met de veerboot. Helsingor, net op de kust van Kopenhagen, heeft tal van dagelijkse overtochten naar Helsingborg.

Huishoudelijke diensten ook elke dag uit te voeren die u verbindt met ALS, Samsø, Bornholm en Langeland.

Terwijl de belangrijkste Deense schiereiland Jutland deelt een landgrens met Duitsland, is het veel makkelijker om een ​​veerboot te nemen als reizen uit het oosten van Duitsland op één van de eilanden van Denemarken. Op dit moment vaart dagelijks tussen Rostock in Mecklenburg-Vorpommern en Gedser op de zuidpunt van Sjaelland evenals Puttgarden en Rodby.

Veerboten verbinden Engeland met Denemarken hield aan het eind van 2014 hebben is in gebruik voor bijna 140 jaar.

Kopenhagen is de belangrijkste toeristische bestemming in het land. Het is de meest bezochte attractie is de Tivoli Gardens, een groot pretpark dat is geopend sinds 1843 en zit vol met thrill rides, evenals een theater en een prachtig tentoonstellingszalen.

De dierentuin van Kopenhagen is ook erg geliefd en is de thuisbasis van dieren uit alle zeven continenten, met inbegrip van Afrikaanse leeuwen, ijsberen en olifanten.

Billund in Jutland is de thuisbasis van de oorspronkelijke Legoland als de eerste fabriek van de beroemde speelgoed merk. Het park is open sinds de late jaren 1960 en trekt meer dan 1,9 miljoen bezoekers per jaar. Het heeft meer dan 40 attracties waaronder vier achtbanen en een populair gebied bekend als Mini-Land dat modellen van landschappen, steden en gebouwen volledig gemaakt van Lego stenen kenmerkt.

Andere populaire bezienswaardigheden en bezienswaardigheden zijn de Lalandia Billund Aquadome en de Kleine Zeemeermin beeldhouwen aan de promenade Langelinie in Kopenhagen.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Scandlines
  • Prijsaanvraag
 • Color Line
  • Prijsaanvraag
 • Fjord Line
  • Prijsaanvraag
 • LangelandsFærgen
  • Prijsaanvraag
Bekijk alle veerboot maatschappijen

Routes en Havens in Denemarken