Hull
Zeebrugge
Veerboten naar België
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Hull - Zeebrugge is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Hull - Zeebrugge

Hull naar Zeebrugge Veerboot

De Hull Zeebrugge veerdienst verbindt Engeland met België. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 13 uur 15 minuten.

Hull Zeebrugge vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Hull naar Zeebrugge?

  De reistijd per veerboot van Hull naar Zeebrugge is ongeveer 13h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Hull naar Zeebrugge?

  De prijs van de ferry overtocht van Hull naar Zeebrugge kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Hull naar Zeebrugge is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Hull naar Zeebrugge?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Hull naar Zeebrugge en dat is
  • P&O Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Hull naar Zeebrugge?

  Boek overtochten van Hull naar Zeebrugge via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Hull naar Zeebrugge?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Hull naar Zeebrugge reizen met
  • P&O Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Hull naar Zeebrugge?

  Ja, je kunt met een voertuig van Hull naar Zeebrugge reizen met
  • P&O Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Zeebrugge naar Zeebrugge?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • P&O Ferries
 • Wat is de afstand tussen Hull en Zeebrugge?

  De afstand van Hull naar Zeebrugge is ongeveer 0 zeemijlen.

Hull Zeebrugge Veerboot klantenrecensies

 • "Wijzigingskosten opdrijven"

  Duurde lang, was eb. Vertraging. Maar daar kan niemand iets aan doen. Toen ik mijn aanvankelijke reis boekte tussen Hull en Rotterdam had ik per ongeluk de verkeerde datum teruggeboekt nl 21 mei ipv 22 mei. Een minuut later belde ik dat dat te wijzigen. Er was geen plek meer op de 22ste dus ik moest naar Zeebrugge. Kostte 80 euro extra. Heb dat maar gedaan. Ben toen P&O gaan bellen om te vragen of er nog plek was. Die was er wel maar dan met 4 op een kamer. Ik vind het jammer dat ik die optie niet van Direct Ferries gekregen heb. Vlak voor mijn reis terug dacht ik laat ik eens kijken of er echt geen ruimte was op de boot naar Rotterdam. Toen wisten jullie wel dat deze plek er was. Veranderen koste EUR 150 extra. Heb dat niet gedaan, maar het klopt niet. Ik ga dit ook niet meer doen. Boek voortaan wel direct met P&O.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lees meer Lees minder
 • "Soepele reis en goede voorzieningen"

  Wij hebben een zeer soepele reis gehad en alles was van begin tot eind uitstekend geregeld (auto op/af de boot, kamer, eten, communicatie, etc.). Daardoor kijken wij met een zeer goed gevoel terug op onze overtocht van Hull naar Zeebrugge!

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Hull-Zeebrugge"

  Onze overtocht van Hull naar Zeebrugge was een super ervaring!

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lees meer Lees minder
 • "Hull Zeebrugge met p&o ferry"

  Vlotte en comfortabele reis, lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder

Hull Gids

De Engelse stad Hull (officiële naam: Kingston upon Hull) ligt in het ceremoniële graafschap the East Riding of Yorkshire. De havenstad ligt aan de oevers van de rivier de Hull die uitmondt in de Humber, op ongeveer 40 kilometer van de Noordzee. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de twaalfde eeuw. De stad werd gesticht door de monniken van Meaux Abbey die een haven nodig hadden voor de distributie van de wol die werd geproduceerd op het landgoed van het klooster.

Hull heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en tal van bezoekers komen af op de vele sportieve en culturele evenementen. De stad was in 2017 de Britse Culturele Hoofdstad. Onder de bezienswaardigheden bevinden zich het oude centrum (Old Town), het museumkwartier (Museum Quarter), Hull Marina en The Deep, een aquarium dat is gelegen bij Sammy's Point. Hull City Football Club, de belangrijkste voetbalclub van de stad, is actief in de Premier League. Daarnaast heeft de stad een Super League Rugby team, Hull FC Rugby Club.

Vanuit de haven van Hull vertrekken veerboten naar Rotterdam/Europoort in Nederland. De reistijd bedraagt tussen de 10 en 11 uur. Er is ook een veerdienst naar Zeebrugge in België, een overtocht van ongeveer 14 uur. Daarnaast vertrekt er wekelijks een veerdienst naar Hamina in Finland.


Zeebrugge Gids

Het havendorp Zeebrugge ligt aan de Noordzeekust van België. Zeebrugge is een van de belangrijkste verkeersknooppunten van Europa en beschikt over uitstekende verbindingen met belangrijke industriesteden. Zeebrugge is tevens de belangrijkste vissershaven van België en staat bekend om haar grote visgroothandel. In April 1918 vormde Zeebrugge het toneel van de 'aanval op de haven van Zeebrugge' waarbij de Duitse binnenlandse marinebasis bij Brugge werd uitgeschakeld door de Britse marine. Admiraal Robert Keyes was de architect van deze aanval waarbij de schepen in de haven tot zinken werden gebracht om de toegang tot de basis te blokkeren gedurende de resterende zeven maanden van de Eerste Wereldoorlog. De veerhaven wordt vooral gebruikt door passagiers die een luxe cruise of snelle overtocht maken naar Hull en Rosyth in het Verenigd Koninkrijk. De haven beschikt over voorzieningen zoals verschillende winkels, een café en comfortabele wachtruimtes.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.