Sikinos
Sifnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sikinos - Sifnos

Sikinos naar Sifnos Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Sikinos en Sifnos. Deze route wordt aangeboden door Zante Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sikinos Sifnos veerboten.

Sikinos Sifnos Veerboot Tijden

Sikinos Sifnos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Sikinos rond 09:10. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4u 29m.

Sikinos Sifnos Veerboot Prijzen

Sikinos Sifnos veerboot prijzen variëren tussen €10* en €38*. De gemiddelde prijs is meestal €20*. De goedkoopste Sikinos Sifnos veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €19*. De gemiddelde prijs voor een auto is €40*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Sikinos naar Sifnos?

De afstand tussen Sikinos en Sifnos is ongeveer 38,0 mijl (61,2 km) of 33,0 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Sikinos Sifnos veerboot?

Ja, Zante Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Sikinos en Sifnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sikinos en Sifnos.

Kan ik te voet reizen van Sikinos naar Sifnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Zante Veerboten tussen Sikinos en Sifnos.

Sikinos Sifnos Veerdienst schema's

  • Zante Ferries - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sikinos - Sifnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Zante Ferries
Gemiddelde prijs 25 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 4h 27m
Snelste Zeiltijd 3h 15m
Eerste veerboot 09:10
Laatste veerboot 22:30
Afstand 33 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sikinos naar Sifnos?

De reistijd per veerboot van Sikinos naar Sifnos is ongeveer 2h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sikinos naar Sifnos?

De prijs van de ferry overtocht van Sikinos naar Sifnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sikinos naar Sifnos is 15 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sikinos naar Sifnos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Sikinos naar Sifnos en dat is
  • Zante Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sikinos naar Sifnos?

Boek overtochten van Sikinos naar Sifnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sikinos naar Sifnos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Sikinos naar Sifnos reizen met
  • Zante Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sikinos naar Sifnos?

Ja, je kunt met een voertuig van Sikinos naar Sifnos reizen met
  • Zante Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Sikinos naar Sifnos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Zante Ferries

Wat is de afstand tussen Sikinos en Sifnos?

De afstand van Sikinos naar Sifnos is ongeveer 33 zeemijlen.

Sikinos Gids

Het Griekse eiland Sikinos behoort tot de Cycladen eilandengroep en ligt tussen het eiland Ios en het eiland Folegandros. In tegenstelling tot de andere Cycladische eilanden, Sikinos, bekend als het eiland van de wijn, is niet erg goed ontwikkeld en daarom is veel rustiger. Aan de positieve kant, zullen bezoekers van het eiland waarschijnlijk een meer authentieke sfeer. Er zijn twee dorpen op het eiland. Allopronia is in het zuiden van het eiland en is de thuisbasis van de haven van het eiland. Het tweede dorp heet Chora zo ligt in de heuvels. Chora bestaat uit twee delen. Castro in het westen en Chorio naar het oosten.

Een populaire attractie op het eiland is de Tempel van Episkopi die eerste gedachte van de oude tempel van de god Apollo was. Echter, na nader onderzoek werd ontdekt om tekenen van de Romeinse mausoleum architectuur tonen. Gebouwd in de 3e eeuw na Christus, en aangepast om een christelijke kerk met een koepel en de klokkentoren in de 17e eeuw.

Vanuit de haven van het eiland, veerboten vertrekken naar Piraeus met een vaartijd van ongeveer 3 uur en 30 minuten met de high speed ferry en 7 uur en 30 minuten met de conventionele ferry. Het eiland is verbonden met de veerboot naar Folegandros, Ios, Santorini, Serifos en Sifnos.


Sifnos Gids

De Griekse eilanden Sifnos is een prachtig eiland gelegen in het westelijke deel van de Cycladen. Het is een typisch voorbeeld van een Cycladische eiland, met traditionele architectuur, rustige stranden, zee taverna's en lage heuvels. De meest populaire stranden op het eiland zijn gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland en heeft kristalhelder water, zacht zand en de vele toeristische voorzieningen. Een populaire toeristische attractie op het eiland is de prachtige klooster van Chrissopighi, de beschermer van het eiland. Kastro is de meest pittoreske dorp op het eiland, met zijn smalle geplaveide straatjes, stenen huizen en een geweldig uitzicht op zee. Het is een dorp met een jaar geschiedenis en de overblijfselen van zijn erfgoed 4000 zijn overal zichtbaar met een deel van zijn defensieve muur gebouwd rond 800 voor Christus. Deze opmerkelijke dorp is aan drie zijden omgeven met uitzicht op de Egeïsche Zee.

De haven van het eiland bevindt zich in het centrum van Kamares. Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse diensten van zowel de hoge snelheid en de conventionele veerboten naar het eiland. Veerboten verbinden Sifnos met Piraeus en aan de andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini en Kreta.


Sikinos naar Sifnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 12:10 14:40 2 uur 30 minuten Ma
Zante Ferries 13:10 17:35 4 uur 25 minuten vr
Zante Ferries 14:10 18:35 4 uur 25 minuten wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.