COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines biedt veerdiensten aan tussen de haven van Piraeus en de Cycladen.

Aegean Speed Lines maakt gebruik van drie hypermoderne schepen om overtochten te verzorgen, de Speedrunner II, III en IV. Deze schepen hebben voldoende capaciteit voor 170 auto's en 800 passagiers. Aan boord van een veerboot van Aegean Speed Lines vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatschappij. Zo verloopt uw reis gegarandeerd comfortabel, veilig en soepel.

Slechts vijf jaar na de oprichting in 2009 werd Aegean Speed Lines door Lloyd's List uitgeroepen tot 'Scheepvaartmaatschappij van het Jaar'. Aegean Speed Lines ontving deze prijs vanwege zijn hoogwaardige klantenservice. Dit is voornamelijk te danken aan de personeel van Aegean Speed Lines dat altijd blijft denken vanuit het oogpunt van de passagier. Hierdoor staat het bieden van goede klantenservice dagelijks hoog in het vaandel en worden uw verwachtingen overtroffen.

Direct Ferries biedt Aegean Speed Lines dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Aegean Speed Lines overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Aegean Speed Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Aegean Speed Lines

Alle Aegean Speed Lines routes

Aegean Speed Lines klantenrecensies.

 • "Goede service"

  Zeer tevreden in alle opzichten

  Lees meer Lees minder
 • "Direct ferries Piraeus - Milos"

  Unforgettable experience , very good 👍

  Lees meer Lees minder
 • "PIREEUS TO MILOS"

  RESERVATIE WAS OK- MET PRINT VAN BOOKING KREGEN WE DADELIJK EEN TICKET. BOOTTOCHT PERFECT.

  Lees meer Lees minder