COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ustica Lines

Ustica Lines, tegenwoordig bekend als Liberty Lines, verbindt het vasteland van Italië met de Eolische Eilanden, Pelagische Eilanden, Egadische Eilanden, Sicilië, Ustica en Pantelleria. Daarnaast verzorgt het bedrijf veerdiensten tussen de verschillende eilanden.

Ustica Lines begon in 1993 met het aanbieden van overtochten tussen Napels, Sicilië en Ustica en groeide al snel uit tot de grootste rederij in de regio. Sinds 2016 staat het bedrijf bekend als Liberty Lines. De maatschappij beschikt over een vloot van 25 snelle veerboten waaronder catamarans en monohulls. Deze schepen hebben voldoende capaciteit voor 200 tot 230 passagiers en beschikken over een bar, comfortabele stoelen en airco.

De maatschappij heeft meer dan 350 medewerkers in dienst en vervoert jaarlijks 1,5 miljoen passagiers.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Ustica Lines raadplegen en Ustica Lines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Ustica Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Ustica Lines routes