Ustica Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Ustica Lines

Nieuwste aanbiedingen voor Ustica Lines

Ustica Lines

Ustica Lines, tegenwoordig bekend als Liberty Lines, verbindt het vasteland van Italië met de Eolische Eilanden, Pelagische Eilanden, Egadische Eilanden, Sicilië, Ustica en Pantelleria. Daarnaast verzorgt het bedrijf veerdiensten tussen de verschillende eilanden.

Ustica Lines begon in 1993 met het aanbieden van overtochten tussen Napels, Sicilië en Ustica en groeide al snel uit tot de grootste rederij in de regio. Sinds 2016 staat het bedrijf bekend als Liberty Lines. De maatschappij beschikt over een vloot van 25 snelle veerboten waaronder catamarans en monohulls. Deze schepen hebben voldoende capaciteit voor 200 tot 230 passagiers en beschikken over een bar, comfortabele stoelen en airco.

De maatschappij heeft meer dan 350 medewerkers in dienst en vervoert jaarlijks 1,5 miljoen passagiers.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Ustica Lines raadplegen en Ustica Lines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Ustica Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Ustica Lines routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking