Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Pantelleria Veerboot Haven

  • Pantelleria Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Pantelleria vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Pantelleria Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Pantelleria Veerdiensten

Pantelleria Gids

Pantelleria Gids

Ten zuiden van Sicilië, in de Straat van Sicilië in de Middellandse Zee, ligt het eiland Pantelleria. Het ligt dichter bij Afrika dan bij Europa, 85 km ten zuidwesten van Sicilië en 70 km ten noordoosten van de Tunesische kust. Pantelleria is het grootste van de Siciliaanse eilanden en is een zwart vulkanisch eiland. Het eiland was de uitvalsbasis van de Arabieren tijdens de invasie van Sicilië in de achtste eeuw. De naam is afgeleid van het Arabische "Bint-al Rion" dat "dochter van de wind" betekent. Net zoals de meeste eilanden in het midden van de Middellandse Zee heeft Pantelleria een rijke geschiedenis onder bewind van meerdere verschillende civilisaties, van de Feniciërs, Romeinen en Arabieren tot de Spanjaarden. Maar, over het geheel heerst de typisch Siciliaanse cultuur op Pantelleria. Pantelleria is voornamelijk bekend vanwege de omringende zee. Talloze inhammen, grotten en spelonken maken het een perfecte duik- en snorkelbestemming.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.