Trapani
Marettimo
Veerboten naar Aegadian Islands
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Trapani - Marettimo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Trapani - Marettimo

Trapani naar Marettimo Veerboot

De Trapani Marettimo veerdienst verbindt Sicilië met Aegadian Islands en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Liberty Lines Fast Ferries veerdienst gaat tot 7 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van Siremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 2 uur 55 minuten.

Dus dat is een totaal van 56 overtochten per week op de Trapani Marettimo route tussen Sicilië en Aegadian Islands. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Aegadian Islands.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Trapani naar Marettimo?

  De reistijd per veerboot van Trapani naar Marettimo is ongeveer 2h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Trapani naar Marettimo?

  De prijs van de ferry overtocht van Trapani naar Marettimo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Trapani naar Marettimo is 89 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Trapani naar Marettimo?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Trapani naar Marettimo. Dit zijn
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Trapani naar Marettimo?

  Boek overtochten van Trapani naar Marettimo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Trapani naar Marettimo?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Trapani naar Marettimo reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Trapani naar Marettimo?

  Ja, je kunt met een voertuig van Trapani naar Marettimo reizen met
  • Siremar
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Marettimo naar Marettimo?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Wat is de afstand tussen Trapani en Marettimo?

  De afstand van Trapani naar Marettimo is ongeveer 26 zeemijlen.

Trapani Gids

De Italiaanse stad Trapani ligt op het eiland Sicilië en is de hoofdstad van de provincie Trapani. Geschiedenis van de stad gaat terug tot de Elymians en is een belangrijke vissershaven en de poort naar de Egadische eilanden. Populaire bezienswaardigheden in de stad zijn onder meer de kerken in het algemeen en haar gerestaureerde kathedraal in het bijzonder. De Kathedraal van San Lorenzo werd gebouwd in de 14e eeuw en onderging een latere Byzantijnse facelift. Ook populair in de stad is de Chiesa del Purgatorio waarin de beelden die tijdens zijn beroemde Pasen optocht worden uitgevoerd door de stad bevat. Op Goede Vrijdag deze twintig houten beelden, die bekend staat als de Misteri, worden gedragen door de straten door gekleed burgers.

Ver van het centrum van de stad zijn de middeleeuwse ommuurde heuvel stadje Erice, Marsala die beroemd is om zijn wijn en de oude Griekse stad van Selinunte. Een andere populaire excursie wanneer in Trapani is naar de nabijgelegen Egadische eilanden, die in ongeveer 30 minuten te bereiken bezoeken. Ze zijn de perfecte plek om te ontspannen, zwemmen, duiken of gewoon om te knutselen.

Vanuit de haven van Trapani vertrekken veerboten naar Pantelleria evenals Napels, Cagliari op Sardinië en Tunesië.


Marettimo Gids

Het Italiaanse eiland Marettimo is de meest afgelegen van de drie Egadische eilanden, gelegen langs de westkust van Sicilië en bereikte door veerboten vanaf Trapani. Het eiland is in feite een rotsachtige bergkam steken van de zee en ziet eruit als een nogal hobbelige walvis wegdek van de Middellandse Zee. Het eiland ligt in een zeereservaat, en is een populaire bestemming voor wandelaars, duikers, zwemmers en voor diegenen die een rustige vakantie dicht bij de natuur met de basisprincipes van het eiland leven. Er is slechts een nederzetting op Marettimo, die ook wordt genoemd Marettimo. Marettimo is een eenvoudig lichtgekleurde vissersdorp met vierkante gebouwen. Van dichtbij, de Italiaanse karakter is duidelijker, met slimme betegelde trappen in de aanloop in woningen en kleine katholieke heiligdommen op straat-hoeken.

Veerboten komen aan in Marettimo en aanmeren aan een lange steiger dicht bij vissers-en duikschool boten. De haven is een schilderachtige plek, maar er is een andere haven net om de hoek, die een vissershaven is. Wanneer bezoekers voor het eerst van het schip stappen kunnen zij van de smalle straatjes van Marettimo zien, met een kort kosmopolitische lucht, maar ook gebouwen die al snel tot een einde komen.

Marettimo ligt ongeveer 40 minuten per draagvleugelboot van Favignana, en een uur van Trapani.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.