Messina
Stromboli
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Messina - Stromboli

Veerboot van Messina naar Stromboli

Er zijn meestal 3 dagelijkse en 19 wekelijkse afvaarten tussen Messina en Stromboli. Deze veerbootroute wordt verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries. Messina Stromboli veerboten kosten tussen €52 en €193, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Messina Stromboli veerboten.

Messina Stromboli Veerdienst Tijden

De vroegste Messina Stromboli veerdiensten vertrekken meestal vanuit Messina rond 06:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:00.

Hoe lang is de veerdienst van Messina naar Stromboli?

Messina Stromboli Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 41m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Messina Stromboli Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 19 wekelijkse veerdiensten van Messina naar Stromboli. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen vaak toenemen in het hoogseizoen.

Messina Stromboli Veerboot Prijzen

Messina Stromboli veerboot prijzen variëren meestal tussen €52* en €193*. De gemiddelde prijs is €103*. De goedkoopste Messina Stromboli veerboot prijzen beginnen vanaf €27*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €103*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Messina naar Stromboli?

De afstand tussen Messina en Stromboli is ongeveer 46,3 mijl (74,5 km) of 40,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Messina Stromboli veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Messina en Stromboli.

Kan ik te voet reizen van Messina naar Stromboli?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Fast Ferries tussen Messina en Stromboli.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Messina naar Stromboli?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Messina naar Stromboli met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Eolische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Messina - Stromboli Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries
Gemiddelde prijs 132 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 19
Gemiddelde vaartijd 2h 41m
Snelste Zeiltijd 1h 50m
Eerste veerboot 06:45
Laatste veerboot 15:00
Afstand 40 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Messina naar Stromboli?

De reistijd per veerboot van Messina naar Stromboli is ongeveer 1h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Messina naar Stromboli?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Messina naar Stromboli en dat is
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Messina naar Stromboli?

Boek overtochten van Messina naar Stromboli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Messina naar Stromboli?

Ja, je kunt als voetpassagier van Messina naar Stromboli reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Messina naar Stromboli?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Messina naar Stromboli?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Messina Gids

Messina is een Italiaanse stad en de hoofdstad van de provincie Messina, en de 3e grootste stad op het eiland Sicilië. De stad ligt ten noordoosten van Sicilië, aan de Straat van Messina, tegenover Villa San Giovanni op het Italiaanse vasteland. De haven speelt een belangrijke rol in de economie als het ondersteunt het cruisetoerisme en commerciële en militaire scheepswerven. De stad is ook een centrum voor de teelt van citroenen, sinaasappels en olijven. De stad is een rooms-katholieke aartsbisdom en Archimandrite zetel sinds 1548 en is de thuisbasis van een lokaal belangrijke internationale beurs. De stad is ook de thuisbasis van de Universiteit van Messina, opgericht in 1548 door Ignatius van Loyola.

Messina is te bereiken per snelboot over de Straat van Messina vanuit een van de twee havens in Calabrië (Villa San Giovanni en Reggio Calabria), of met een langzame veerboot vanuit Salerno, net ten zuiden van Napels. De meeste veerboten komen aan in de haven, in het centrum van de stad, of in Messina Marittima/Bluvia, aan het oostelijke einde van de Via Luigi Rizzo (de zuidelijke voortzetting van de Via Vittorio Emanuele II), of ten noorden van de "Molo Norimberga" op de Via San Ranieri (Zona Falcata). Sommige passagiersveerboten komen aan in de 'Rada San Francesco di Paola I, aan de noordelijke rand van de stad.


Stromboli Gids

Het Italiaanse eiland Stromboli ligt voor de kust van Sicilië, aan de Tyrreense Zee, en is een van de acht eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilanden groep. Bezoekers van het eiland hebben de neiging om drie opties van dingen te doen hebben. De eerste is om de mooie straten van belangrijkste dorp van het eiland te dwalen en genieten van de mooie uitzichten die worden aangeboden, echter krater van het eiland is niet zichtbaar vanaf het dorp. Vervolgens bezoekers genieten van een boottocht rond om Sciara del Fuoco dat is een diepe zwarte lava litteken langs de zijkant van de vulkaan, en is een goede plek om de Stromboli explosies te zien, vooral in het donker. De derde activiteit, en niet voor watjes of het ongeschikt is om de vulkaan te beklimmen en te zien uitbarstingen close up!
Sommige veerboot en draagvleugelboot uit Sicilië en het vasteland stoppen op eiland. Als alternatief, reizigers kunnen ook gebruik maken van diensten vanuit het eiland Lipari. Stromboli ligt ten noord-oosten van de andere Eolische eilanden, en de reis per draagvleugelboten vanuit Lipari duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. De reisduur vanuit Messina op Sicilië is iets minder dan 1 uur en 30 minuten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.