COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Slovenië

Een van de kleinste landen land van Europa, Slovenië is een kust Alpine land in het zuiden van Centraal -Europa, grenzend aan Italië in het westen, de Adriatische Zee in het zuidwesten, Kroatië in het zuiden en het oosten, Hongarije in het noordoosten en Oostenrijk in het noorden.

In 1848 een sterk programma voor een verenigd Slovenië is naar voren gekomen als onderdeel van de "Lente van Naties" een massale politieke en populaire beweging binnen Oostenrijk. Met de ineenstorting van de Oostenrijks - Hongaarse monarchie in 1918, Slovenen vormde deel van de Staat van Slovenen, Kroaten en Serviërs , die later is toegetreden tot het Koninkrijk van Serviërs, Kroaten en Slovenen, en later (1929) het Koninkrijk van Joegoslavië vernoemd.

Na het herstel van Joegoslavië aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, Slovenië werd een deel van de Socialistische Federatieve Republiek Joegoslavië, officieel verklaard op 29 november 1945. Huidige Slovenië werd opgericht op 25 juni 1991 na zijn onafhankelijkheid van Joegoslavië. Slovenië is lid geworden van de NAVO op 29 maart 2004 en de Europese Unie op 1 mei 2004.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 6 Afvaarten / Week 40 min
  • Prijsaanvraag
  • 1 Afvaart / Week 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Slovenië klantenrecensies

 • "Met 1 woord geweldig"

  In de vakantie in Kroatië de overtocht geboekt voor Venezia Lines bij directferries. Het is echt de moeite waard! De boot vaart in snelheid naar Venetië. Onderweg krijg je van de crew al mee wat er allemaal te doen is en wat feiten over Venetië. Evt zijn excursies bij hun te boeken. Wij hebben gekozen voor de transfer naar het San Marcoplein en de watertaxi door Canal Grande. Het is echt de moeite waard! Wat het extra geweldig heeft gemaakt is dat ik de luxe had mijn verjaardag door te brengen in Venetië. Wat is ze mooi!! Ik raad iedereen deze beleving aan! Het is een kleine 3 uur varen maar een goed verzorgde reis, vriendelijk personeel en een onvergetelijk Venetië!! Gewoon doen dus!!

  Lees meer Lees minder
 • "Prima veerdienst"

  Ik had gereserveerd maar in feite was dat eigelijk niet nodig Kunt heel makkelijk aan de kassa een kaartje kopen. De boten varen snael en redelijk comfortabel. Aan boord geen catering maar hoeft ook niet want de reis is maar kort

  Lees meer Lees minder
 • "Een zeer goede ervaring"

  Een goed georganiseerde reisleiding. En zeer vriendelijk. In engels en duits werd er goed uitleg gegeven. Mogelijkheid om trips te boeken vanaf de boot. Maar zeker niet opdringerig. Betaalmogelijkheden contant of achtetafbetalen op de boot. Ook de Reisleiding aan wal zeer herkenbaar en duidelijke informatie verstrekking. Kortom een fijne dagtrip gehad naar Venetië.

  Lees meer Lees minder
 • "snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk"

  snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Slovenië