Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Stromboli Veerboot Haven

  • Stromboli Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Stromboli vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Stromboli Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Stromboli Veerdiensten

Stromboli Gids

Stromboli Gids

Stromboli is een klein eiland aan de noordkust van Sicilië, met een van de drie actieve vulkanen in Italië. Het is een van de acht Eolische eilanden, een vulkanische boog ten noorden van Sicilië. Deze naam is een verbastering van de oude Griekse naam Strongulē die werd gegeven vanwege de ronde vorm zwelling. De vulkaan heeft meerdere malen uitgebarsten, en is voortdurend actief met kleine uitbarstingen, vaak zichtbaar vanaf vele punten op het eiland en van de omringende zee, die aanleiding geven tot bijnaam van het eiland "Vuurtoren van de Middellandse Zee". Er zijn twee dorpen op het eiland, de grotere Stromboli en de veel kleinere Ginostra, een voormalig vissersdorp zelden bezocht door toeristen. Het is nog niet mogelijk om te wandelen tussen de dorpen en de enige manier om te reizen is per boot.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.