Lipari
Filicudi
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Lipari - Filicudi

Veerboot van Lipari naar Filicudi

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse en 23 wekelijkse afvaarten tussen Lipari en Filicudi. 2 maatschappijen bevaren deze route Liberty Lines Fast Ferries & Siremar en vaart het hele jaar door. Lipari Filicudi veerboten kosten tussen €25 en €113, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Lipari Filicudi veerboten.

Lipari Filicudi Veerdienst Tijden

De vroegste Lipari Filicudi veerdiensten vertrekken meestal vanuit Lipari rond 05:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:15.

Hoe lang is de veerboot van Lipari naar Filicudi?

Lipari Filicudi Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 1u 19m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Lipari Filicudi Vaartijden

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 23 wekelijkse veerdiensten van Lipari naar Filicudi. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Houdt u er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Lipari Filicudi Veerboot Prijzen

Lipari Filicudi veerboot prijzen variëren tussen €25* en €113*. De gemiddelde prijs is meestal €64*. De goedkoopste Lipari Filicudi veerboot prijzen beginnen vanaf €13*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €63*. De gemiddelde prijs voor een auto is €226*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Lipari naar Filicudi?

De afstand tussen Lipari en Filicudi is ongeveer 26,7 mijl (42,9 km) of 23,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Lipari Filicudi veerboot?

Ja, Siremar laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Lipari en Filicudi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Lipari en Filicudi.

Kan ik te voet reizen van Lipari naar Filicudi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Fast Ferries, Siremar tussen Lipari en Filicudi.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Lipari naar Filicudi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Lipari naar Filicudi met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Lipari - Filicudi Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries & Siremar
Gemiddelde prijs 82 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 23
Gemiddelde vaartijd 1h 19m
Snelste Zeiltijd 1h 5m
Eerste veerboot 05:15
Laatste veerboot 16:15
Afstand 23 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Lipari naar Filicudi?

De reistijd per veerboot van Lipari naar Filicudi is ongeveer 1h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Lipari naar Filicudi?

De prijs van de ferry overtocht van Lipari naar Filicudi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Lipari naar Filicudi is 63 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Lipari naar Filicudi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Lipari naar Filicudi. Dit zijn
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Lipari naar Filicudi?

Boek overtochten van Lipari naar Filicudi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Lipari naar Filicudi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Lipari naar Filicudi reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Lipari naar Filicudi?

Ja, je kunt met een voertuig van Lipari naar Filicudi reizen met
  • Siremar

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Lipari naar Filicudi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Lipari en Filicudi?

De afstand van Lipari naar Filicudi is ongeveer 23 zeemijlen.

Lipari Gids

Lipari is het grootste van de Eolische Eilanden aan de Tyrreense Zee, gelegen langs de noordelijke kust van Sicilië. Het eiland is gelegen tussen de Vesuvius en de Etna, ongeveer 30 km van Sicilië. Het eiland is net iets minder dan 40 vierkante kilometer groot en heeft naast de belangrijkste stad, ook een haven, ook Lipari genoemd. Het eiland heeft 4 andere grote dorpen:. Pianoconte, Quattropani, Acquacalda en Canneto. Lipari stad is een zeer aangename plek, met mooie lanen en straten perfect om rond te lopen. Er zijn een aantal elegante historische herenhuizen, evenals tal van meer bescheiden eiland-woningen, met balkons versierd met bloemen, wassen, uien en paprika. De stad heeft een zeer vrolijke sfeer en de lokale mensen zijn allemaal erg vriendelijk en gastvrij. Er zijn veel winkels die souvenirs en kwalitatief goede lokale eten en drinken. Het verkennen van de straten van Lipari, zal je al snel tegenkomen sporen van de oude geschiedenis van het eiland. Griekse graven liggen open voor de hemel in een park (meestal gesloten, maar zichtbaar door middel van hekken). Maar de meest indrukwekkende historische site in Lipari is het castello, het kasteel.

Lipari is de meest praktische uitvalsbasis voor een bezoek aan de Eolische eilanden. Fast ferry verbindingen van Sicilië maken een tussenstop in Lipari, en er zijn tal van boten en draagvleugelboten naar de andere eilanden.


Filicudi Gids

Filicudi maakt deel uit van de schilderachtige groep van Eolische eilanden, gelegen langs de noordoostkust van Sicilië, en is goed bekend in het bijzonder voor de duiken, populair langs de kust. Een groot deel van het eiland wordt nu aangeduid als de 'Natural Reserve van Filicudi Island'. Het vulkanische eiland is opgebouwd uit verschillende lagen van lava, waarvan de oudste is gelegen in de zee voor 'Fili di Sciacca', terwijl de grootste en oudste laag is de zogenaamde 'Fossa delle Felci' en de meest recente is die van 'Montagnola'. De hellingen van het eiland zijn meestal steil en rotsachtig, met huizen gegroepeerd rond de "Porto Pecorini" en vooral "Valdichiesa," waar u de kerk van de heilige Stefanus, de patroonheilige van het eiland kunt zien. De 'ribben' van Filicudi zijn bedekt met bossen die naar beneden uit te breiden tot de zee, afgewisseld met smalle valleien en steile kliffen, zoals de "Giafante" rock en "Punta Zotta", en de grotten gesneden door de zee. In het noorden van het eiland is de spectaculaire "Punta Zucco Grande" (met tien lagen van lava) met de oostelijke kant van het eiland zijn een minder harde omgeving. Een van de mooiste landschappen hier zijn de “Punta Perciato” en de gigantische rotsblokken van de “Rupi delle Sciare” ["Cliffs of de 'Sciara'”], die steile verticale kliffen met uitzicht op de zee zijn.


Lipari naar Filicudi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 06:00 07:30 1 uur 30 minuten di, vr, zo
Liberty Lines Fast Ferries 07:50 09:00 1 uur 10 minuten Alledaags
Siremar 09:30 12:05 2 uur 35 minuten di
Liberty Lines Fast Ferries 09:45 10:55 1 uur 10 minuten Alledaags
Siremar 09:45 11:55 2 uur 10 minuten Ma, do, vr
Siremar 09:46 11:55 2 uur 9 minuten zo
Liberty Lines Fast Ferries 16:15 17:25 1 uur 10 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.