Palermo
Filicudi
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Palermo - Filicudi

Veerboot van Palermo naar Filicudi

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse afvaarten tussen Palermo en Filicudi. Deze route wordt aangeboden door Liberty Lines Fast Ferries. Palermo Filicudi veerboten kosten tussen €71 en €206, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Palermo Filicudi veerboten.

Palermo Filicudi Veerboot Tijden

De eerste Palermo Filicudi veerboot vertrekt meestal vanuit Palermo rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:30.

Hoe lang is de veerboot van Palermo naar Filicudi?

Palermo Filicudi Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Palermo Filicudi Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Palermo naar Filicudi. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Palermo Filicudi Veerboot Prijzen

Palermo Filicudi veerboot prijzen variëren tussen €71* en €206*. De gemiddelde prijs is €132*. De goedkoopste Palermo Filicudi veerboot prijzen beginnen vanaf €36*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €132*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Palermo naar Filicudi?

De afstand tussen Palermo en Filicudi is ongeveer 89,0 mijl (143,2 km) of 77,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Palermo Filicudi veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Palermo en Filicudi.

Kan ik te voet reizen van Palermo naar Filicudi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Veerboten tussen Palermo en Filicudi.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Palermo naar Filicudi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Palermo naar Filicudi met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Eolische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Palermo - Filicudi Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries
Gemiddelde prijs 168 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 2h 30m
Eerste veerboot 13:30
Afstand 77 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Palermo naar Filicudi?

De reistijd per veerboot van Palermo naar Filicudi is ongeveer 2h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Palermo naar Filicudi?

De prijs van de ferry overtocht van Palermo naar Filicudi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Palermo naar Filicudi is 155 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Palermo naar Filicudi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Palermo naar Filicudi en dat is
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Palermo naar Filicudi?

Boek overtochten van Palermo naar Filicudi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Palermo naar Filicudi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Palermo naar Filicudi reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Palermo naar Filicudi?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palermo naar Filicudi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Palermo en Filicudi?

De afstand van Palermo naar Filicudi is ongeveer 77 zeemijlen.

Palermo Gids

Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. De stad ligt ten zuiden van de laars van Italië aan de Tyrreense Zee. Palermo staat bekend om haar geschiedenis, cultuur, architectuur en culinaire hoogstandjes. De stad is meer dan 2700 jaar oud. Palermo is het culturele, zakelijke en toeristische centrum van Sicilië. In het stadscentrum bevinden zich oude paleizen, kerken en nauwe straatjes waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U kunt in Palermo struinen over een van de markten en genieten van de geluiden, aroma's, kleuren en lokale gerechten.

Vanuit de haven van Palermo kunt u op de veerboot stappen naar Genua (vaartijd: 21 uur). Daarnaast vertrekken er veerdiensten naar Civitavecchia (14 uur), Napels (10 uur en 30 minuten) en (10 uur). Als u een voertuig wilt meenemen op de boot is het aan te raden om 2 uur voor vertrek in te checken. Passagiers zonder voertuig kunnen het beste 1 uur voor vertrek inchecken. Voor veerdiensten naar Tunesië dient u 4 uur voor vertrek in te checken.


Filicudi Gids

Filicudi maakt deel uit van de schilderachtige groep van Eolische eilanden, gelegen langs de noordoostkust van Sicilië, en is goed bekend in het bijzonder voor de duiken, populair langs de kust. Een groot deel van het eiland wordt nu aangeduid als de 'Natural Reserve van Filicudi Island'. Het vulkanische eiland is opgebouwd uit verschillende lagen van lava, waarvan de oudste is gelegen in de zee voor 'Fili di Sciacca', terwijl de grootste en oudste laag is de zogenaamde 'Fossa delle Felci' en de meest recente is die van 'Montagnola'. De hellingen van het eiland zijn meestal steil en rotsachtig, met huizen gegroepeerd rond de "Porto Pecorini" en vooral "Valdichiesa," waar u de kerk van de heilige Stefanus, de patroonheilige van het eiland kunt zien. De 'ribben' van Filicudi zijn bedekt met bossen die naar beneden uit te breiden tot de zee, afgewisseld met smalle valleien en steile kliffen, zoals de "Giafante" rock en "Punta Zotta", en de grotten gesneden door de zee. In het noorden van het eiland is de spectaculaire "Punta Zucco Grande" (met tien lagen van lava) met de oostelijke kant van het eiland zijn een minder harde omgeving. Een van de mooiste landschappen hier zijn de “Punta Perciato” en de gigantische rotsblokken van de “Rupi delle Sciare” ["Cliffs of de 'Sciara'”], die steile verticale kliffen met uitzicht op de zee zijn.


Palermo naar Filicudi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 13:30 16:00 2 uur 30 minuten Ma, di, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.