Palermo
Lipari
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Palermo - Lipari

Veerboot van Palermo naar Lipari

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse afvaarten tussen Palermo en Lipari. Deze route wordt aangeboden door Liberty Lines Fast Ferries. Palermo Lipari veerboten kosten tussen €86 en €337, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Palermo Lipari veerboten.

Palermo Lipari Veerdienst Tijden

De eerste Palermo Lipari ferry vertrekt meestal vanuit Palermo rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:30.

Hoe lang is de veerdienst van Palermo naar Lipari?

Palermo Lipari Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 3u 45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Palermo Lipari Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Palermo naar Lipari. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Palermo Lipari Veerboot Prijzen

Palermo Lipari veerboot prijzen variëren meestal tussen €86* en €337*. De gemiddelde prijs is meestal €182*. De goedkoopste Palermo Lipari veerboot prijzen beginnen vanaf €44*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €182*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Palermo naar Lipari?

De afstand tussen Palermo en Lipari is ongeveer 112,4 mijl (180,9 km) of 97,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Palermo Lipari ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Palermo en Lipari.

Kan ik te voet reizen van Palermo naar Lipari?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Fast Veerboten tussen Palermo en Lipari.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Palermo naar Lipari?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten tussen Palermo en Lipari met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Eolische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Palermo - Lipari Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries
Gemiddelde prijs 232 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 3h 45m
Eerste veerboot 13:30
Afstand 97 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Palermo naar Lipari?

De reistijd per veerboot van Palermo naar Lipari is ongeveer 3h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Palermo naar Lipari?

De prijs van de ferry overtocht van Palermo naar Lipari kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Palermo naar Lipari is 213 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Palermo naar Lipari?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Palermo naar Lipari en dat is
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Palermo naar Lipari?

Boek overtochten van Palermo naar Lipari via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Palermo naar Lipari?

Ja, je kunt als voetpassagier van Palermo naar Lipari reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Palermo naar Lipari?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palermo naar Lipari?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Palermo en Lipari?

De afstand van Palermo naar Lipari is ongeveer 97 zeemijlen.

Palermo Gids

Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. De stad ligt ten zuiden van de laars van Italië aan de Tyrreense Zee. Palermo staat bekend om haar geschiedenis, cultuur, architectuur en culinaire hoogstandjes. De stad is meer dan 2700 jaar oud. Palermo is het culturele, zakelijke en toeristische centrum van Sicilië. In het stadscentrum bevinden zich oude paleizen, kerken en nauwe straatjes waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. U kunt in Palermo struinen over een van de markten en genieten van de geluiden, aroma's, kleuren en lokale gerechten.

Vanuit de haven van Palermo kunt u op de veerboot stappen naar Genua (vaartijd: 21 uur). Daarnaast vertrekken er veerdiensten naar Civitavecchia (14 uur), Napels (10 uur en 30 minuten) en (10 uur). Als u een voertuig wilt meenemen op de boot is het aan te raden om 2 uur voor vertrek in te checken. Passagiers zonder voertuig kunnen het beste 1 uur voor vertrek inchecken. Voor veerdiensten naar Tunesië dient u 4 uur voor vertrek in te checken.


Lipari Gids

Het Italiaanse eiland Lipari is het grootste en meest bevolkte van de Eolische eilanden (Isole Eolie of Isole Lipari in het Italiaans), een vulkanische archipel voor de kust van Sicilië. Het eiland heeft de grootste stad van de archipel, ook wel Lipari dat is een levendige plaats met pittoreske straatjes, een mooie haven en een historisch kasteel-citadel. Net als zijn eiland buren, Lipari heeft vulkanische oorsprong. De laatste uitbarsting op het eiland vond plaats rond 1400 jaar geleden, maar er zijn geen tekenen van vulkanische activiteit anders dan thermale bronnen en fumarolen. Lipari is de meest praktische uitvalsbasis voor een bezoek aan de andere Eolische eilanden. Snelle veerverbindingen uit Sicilië alle stoppen daar en er zijn tal van boten en draagvleugelboten naar de andere eilanden. Buiten de belangrijkste Italiaanse toeristische seizoen van eind juli-augustus, Lipari stad is groot genoeg om niet overweldigd door het toerisme te voelen. De stad heeft mooie straten en lanen ideaal om rond te lopen. Er zijn een aantal elegante historische herenhuizen, evenals tal van meer bescheiden eiland-woningen, met balkons versierd met bloemen, wassen, uien en paprika. Griekse graven liggen open naar de hemel in een park, maar de meest indrukwekkende historische site in Lipari is het kasteel. Dit versterkte landtong is meer dan een kasteel; het is een citadel en het hart van de stad werd eenmaal daar gevestigd. De traditionele entree route is via een defensieve gateway, maar er is ook een extra directe toegang via de vestingmuren.


Palermo naar Lipari Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 13:30 17:15 3 uur 45 minuten Ma, di, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.