Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Porto Empedocle Veerboot Haven

  • Porto Empedocle Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Porto Empedocle vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Porto Empedocle Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Porto Empedocle Veerdiensten

Porto Empedocle Gids

Porto Empedocle Gids

Porto Empedocle is een havenstad in Italië gelegen aan de straat van Sicilië. De stad heeft een inwonersaantal van meer dan 17.000 en de primaire industrieën zijn landbouw, visserij, metaal, farmacie en zoutwinning. Port Empedocle werd in de oudheid gesticht als haven voor Girgenti en droeg de naam Marina di Girgenti. Sindsdien is het een belangrijke vissers- en handelshaven in het zuiden van Sicilië. De haven activiteiten zijn belangrijk voor de economie van Porto Empedocle, maar de stad heeft tevens profijt van het hedendaagse toerisme, met meer dan 3km aan goudkleurige zandstranden met kristalhelder water. Tevens de moeite waard is de Torre Carlo V. Een toren die voorheen Torre de Caricatore di Girgenti heette, totdat hij in de 16e eeuw gerestaureerd werd door Keizer Karel V.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.