Salina
Palermo
Veerboten naar Sicilië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Salina - Palermo

Veerboot van Salina naar Palermo

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse afvaarten tussen Salina en Palermo. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Liberty Lines Fast Ferries. Salina Palermo veerboten kosten tussen €40 en €167, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Salina Palermo veerboten.

Salina Palermo Veerdienst Tijden

De eerste Salina Palermo veerboot vertrekt meestal vanuit Salina rond 08:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:20.

Hoe lang is de veerboot van Salina naar Palermo?

Salina Palermo Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Salina Palermo Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Salina naar Palermo. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Salina Palermo Veerboot Prijzen

Salina Palermo veerboot prijzen variëren tussen €40* en €167*. De gemiddelde prijs is €95*. De goedkoopste Salina Palermo veerboot prijzen beginnen vanaf €40*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €95*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Salina naar Palermo?

De afstand tussen Salina en Palermo is ongeveer 108,2 mijl (174,2 km) of 94,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Salina Palermo ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Salina en Palermo.

Kan ik te voet reizen van Salina naar Palermo?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Veerboten tussen Salina en Palermo.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Salina naar Palermo?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Salina naar Palermo met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eolische Eilanden naar Sicilië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Salina - Palermo Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries
Gemiddelde prijs 121 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 3h 15m
Eerste veerboot 08:20
Afstand 94 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Salina naar Palermo?

De reistijd per veerboot van Salina naar Palermo is ongeveer 3h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Salina naar Palermo?

De prijs van de ferry overtocht van Salina naar Palermo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Salina naar Palermo is 112 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Salina naar Palermo?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Salina naar Palermo en dat is
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Salina naar Palermo?

Boek overtochten van Salina naar Palermo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Salina naar Palermo?

Ja, je kunt als voetpassagier van Salina naar Palermo reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Salina naar Palermo?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Salina naar Palermo?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Salina en Palermo?

De afstand van Salina naar Palermo is ongeveer 94 zeemijlen.

Salina Gids

Een van de Eolische eilandengroep, Salina ligt net ten noorden van Sicilië en is de op een na grootste eiland van de archipel. Het eiland is verdeeld in drie verschillende gebieden. Santa Marina, die is aan de oostkust, Malfi in het noorden en Leni in het zuidwesten. Met een geschiedenis die tot de 4e eeuw kan worden getraceerd, Salina begon als een Griekse nederzetting die op dat moment heette Didyme, dat is een Griekse naam die "twins" in verwijzing naar de twee bergen op het eiland. Echter, werd het eiland bewoond zo ver terug als de Bronstijd en sindsdien is ontwikkeld en verlaten vele malen. Het eiland is populair bij bezoekers en een van de meest populaire bezienswaardigheden is het zoutmeer bij Lingua waar ooit de voor de productie van zeezout, vandaar de naam Salina ("zout molen" in het Italiaans) was. Andere populaire bezienswaardigheden zijn de Romeinse graven die zijn gelegen op de hellingen van Fossa en het heiligdom van de Madonna del Terzito, gelegen tussen Malfi en Leni. Dit is het religieuze centrum van het eiland en trekt vele pelgrims op de belangrijkste feestdag van 23 juli van elk jaar.

Salina heeft twee havens, Santa Marina en Rinella, met diensten verzorgd door veerboten en draagvleugelboten, naar Napels, Palermo, Reggio Calabria, Messina en Milazzo.


Palermo Gids

De Italiaanse stad Palermo is gelegen op het eiland Sicilië. Palermo ligt aan de noordwestkust en heeft een bijzonder grote en belangrijke natuurlijke haven, naast de Monte Pellegrino. Met een typisch mediterraan karakter en veel kustgebieden beroep, dateert Palermo terug tot de 8ste eeuw en is vandaag de dag bekend staat om veel verschillende dingen, zoals de Normandische gebouwen, prachtige paleizen en levendige lokale markten. Het historische centrum van Palermo is de wijk Quattro Canti, wat betekent dat de 'Four Corners'. Een aantal van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad hier wonen, zoals het Koninklijk Paleis. Ook een bezoek waard is de kathedraal van Santa Maria Assunta (Cattedrale). Het is nogal overweldigend en de enorme omvang en gedetailleerdheid van de architectuur moet worden gezien in het vlees volledig te kunnen beoordelen. Bezoekers moeten ook uitkijken voor de middeleeuwse basiliek van San Francesco d'Assisi, de 12e-eeuwse Castello della Zisa (Zisa Castle) en het Teatro Massimo, een onlangs gerestaureerde theater waar regelmatig optredens.

Veerboten van de haven van de stad vertrekken naar Genua, Civitavecchia, Napels en Tunesië.


Salina naar Palermo Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 08:20 11:35 3 uur 15 minuten di, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.