Stromboli
Salina
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Stromboli - Salina

Veerboot van Stromboli naar Salina

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 16 wekelijkse afvaarten tussen Stromboli en Salina. 2 maatschappijen varen deze route Liberty Lines Fast Ferries & Siremar en dit het hele jaar door. Stromboli Salina veerboten kosten tussen €19 en €68, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Stromboli Salina veerboten.

Stromboli Salina Veerdienst Tijden

De vroegste Stromboli Salina veerdiensten vertrekken meestal vanuit Stromboli rond 06:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:40.

Hoe lang is de veerboot van Stromboli naar Salina?

Stromboli Salina Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 1u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Stromboli Salina Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 16 wekelijkse veerdiensten van Stromboli naar Salina. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Houdt u er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Stromboli Salina Veerboot Prijzen

Stromboli Salina veerboot prijzen variëren tussen €19* en €68*. De gemiddelde prijs is meestal €44*. De goedkoopste Stromboli Salina veerboot prijzen beginnen vanaf €14*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €43*. De gemiddelde prijs voor een auto is €123*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Stromboli naar Salina?

De afstand tussen Stromboli en Salina is ongeveer 48,2 km of 26,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Stromboli Salina veerboot?

Ja, Siremar laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Stromboli en Salina. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Stromboli en Salina.

Kan ik te voet reizen van Stromboli naar Salina?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Fast Ferries, Siremar tussen Stromboli en Salina.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Stromboli naar Salina?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Stromboli naar Salina met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Stromboli - Salina Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries & Siremar
Gemiddelde prijs 56 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 16
Gemiddelde vaartijd 1h 15m
Snelste Zeiltijd 1h 0m
Eerste veerboot 06:15
Laatste veerboot 17:40
Afstand 26 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Stromboli naar Salina?

De reistijd per veerboot van Stromboli naar Salina is ongeveer 1h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Stromboli naar Salina?

De prijs van de ferry overtocht van Stromboli naar Salina kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Stromboli naar Salina is 46 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Stromboli naar Salina?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Stromboli naar Salina. Dit zijn
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Stromboli naar Salina?

Boek overtochten van Stromboli naar Salina via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Stromboli naar Salina?

Ja, je kunt als voetpassagier van Stromboli naar Salina reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Stromboli naar Salina?

Ja, je kunt met een voertuig van Stromboli naar Salina reizen met
  • Siremar

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Stromboli naar Salina?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Stromboli en Salina?

De afstand van Stromboli naar Salina is ongeveer 26 zeemijlen.

Stromboli Gids

Het kleine eiland Stromboli is gelegen aan de Tyrreense Zee, vlak bij de noordkust van Sicilië, Italië. Het eiland is een van de Eolische eilanden en is de locatie van een van de drie actieve vulkanen in Italië. Voor bezoekers van het eiland zijn er een aantal dingen te doen. U kunt een wandeling maken door het grootste dorp op het eiland en genieten van de mooie uitzichten. Als alternatief, Stromboli is de perfecte locatie voor een boottocht rond het eiland. Van de zee op de vulkaan is duidelijk zichtbaar met zijn steile zwarte, lava bang, kant. Tot slot, en dit is voor de meer actieve, en misschien moedig, bezoekers, kun je eigenlijk de vulkaan beklimmen en krijgen een veel kijkje op de krater en de uitbarstingen.

Er zijn een aantal veerdiensten en draagvleugelboot diensten vanuit Sicilië en het vasteland, die ook in Stromboli stoppen. Als alternatief, reizigers kunnen veerboten nemen vanaf Lipari. Stromboli ligt ten noordoosten van de andere Eolische eilanden, en de draagvleugelboten van Lipari duren tot 1 uur en 40 minuten. Diensten van Messina op Sicilië duren iets minder dan 1 uur en 30 minuten.


Salina Gids

Gelegen in de Eolische Eilanden in Italië, de prachtige eilanden van Salina biedt natuurliefhebbers adembenemende landschappen opgebouwd uit vulkanische rotsen en groene hellingen beplant met olijfbomen en kappertjes. Salina is minder kraaide met toeristen dan Lipari en is de wildste, groenste en meest vruchtbare eiland van de Eolische archipel. Salina is bekend om zijn pittoreske dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. In Rinella, bijvoorbeeld, vangt de typische manier waarop de bewoners hun huizen te versieren altijd aandacht van de bezoekers. Het dorp heeft een romantische kleine haven, waar u kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Op weg naar het oosten van het eiland bezoekers zullen Pollara vinden. Neem de kronkelende trap naar beneden naar de zee en ontdek de beroemde kust waar Italiaanse cineast Massimo Troisi schoot de film Il Postino: The Postman. Gekenmerkt door rotsen, dit is het mooiste strand in Salina. Hier kunt u genieten van de mooie, blauwe zee en zwemmen in het kristalheldere water. Met ondiepe wateren vol met sponzen, Moray Eels, en Baarzen, de plek is een geweldige duiken terrein en biedt fantastisch onderwater foto mogelijkheden.

Het eiland is te bereiken per draagvleugelboot en veerdiensten worden verzorgd vanuit Messina door de veerbootmaatschappij SNAV.


Stromboli naar Salina Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 08/07/2024 en 14-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Siremar 06:15 08:40 2 uur 25 minuten do
Liberty Lines Fast Ferries 08:45 09:45 1 uur Ma, di, wo, vr, za, zo
Liberty Lines Fast Ferries 10:20 11:30 1 uur 10 minuten Alledaags
Siremar 13:30 16:00 2 uur 30 minuten wo, za
Liberty Lines Fast Ferries 17:40 18:40 1 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.