Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Trapani Veerboot Haven

  • Trapani Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Trapani vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Trapani Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Trapani Veerdiensten

Trapani Gids

Trapani Gids

Trapani is een stad in de westkust van Sicilië in Italië, en de hoofdstad van de provincie Trapani. De oude naam van Trapani was Drepanon of Drepana, het Griekse woord voor "sikkel", vanwege de vorm van de haven, die bocht uit in de Middellandse Zee maakt. De stad werd gebouwd om te dienen als poort van de nabijgelegen stad Erice (Eryx), die een uitzicht biedt vanaf Monte San Giuliano. Twee oude legenden vertellen de mythische oorsprong van de stad. In de eerste legende, Trapani vloeide voort uit de sikkel gevallen vanuit de handen van de welvaart godin Demetra terwijl ze op zoek naar haar dochter Persephone was, die ontvoerd werd door Hades. De tweede mythe is voorzien van Saturnus, de god van de hemel, die zijn vader Chronos heeft ingewanden met een sikkel, die gevallen is in de zee en creëerde de stad. In de oudheid, Saturnus de god - was de beschermer van de Trapani. Vandaag, een standbeeld van Saturnus staat in een plein in het centrum van de stad.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.