Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Linosa Veerboot Haven

  • Linosa Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Linosa vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Linosa Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Linosa Veerdiensten

Linosa Gids

Linosa Gids

Linosa is een van de Pelagische Eilanden in het Kanaal van Sicilië in de Middellandse Zee. Het andere eiland is Lampedusa. Linosa is van vulkanische oorsprong en is in wezen zelf een vulkaan. Hoewel de vulkaan al meer dan 20 eeuwen inactief is, is de donker grijze kleur van het eiland het resultaat. De kust bestaat uit zwarte stranden en de baaien liggen vol met rotsen. Dit zorgt voor een indrukwekkend contrast met de strakblauwe lucht. Linosa ontvangt niet zo veel toerisme als buureiland Lampedusa en de kalmte op het eiland in vergeleken met Lampedusa is dan ook de voornaamste attractie. Het enige stadje op het eiland heeft ongeveer 200 inwoners en is een uniek en pittoresk dorp en bestaat uit enige pastelkleurige huizen met platte daken die rondom de kleine haven staan. Het is een perfecte plek voor een ongehaaste wandeling. Daarnaast is Linosa een paradijs voor duikliefhebbers, en niet alleen vanwege het kraakheldere water. De zee rond Linosa wordt snel zeer diep. Op slechts korte afstand van de kust gaat het al gauw tot 300 meter diepte.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.