Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Milazzo Veerboot Haven

  • Milazzo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Milazzo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Milazzo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Milazzo Veerdiensten

Milazzo Gids

Milazzo Gids

Milazzo is een stadje in de provincie Messina gelegen aan de noordkust van het Italiaanse Sicilië. Milazzo ligt aan de voet van een schiereiland in de Tyrreense Zee en is de gateway naar de Eolische Eilanden. Daarom is het een van de belangrijkste steden op Sicilië. Milazzo mag dan wel niet het mooiste stadje op Sicilië zijn en de voornaamste reden om het aan te doen is om door te reizen naar de Eolische Eilanden, maar wanneer men wegkijkt van de drukke haven en het industrieterrein vindt men een een prachtige oude stad. Boven de stad staat een kasteel dat door de Arabieren gebouwd, door de Noormannen uitgebouwd en door Frederik II hersteld en versterkt werd. Het kasteel kijkt uit over de zee en biedt een prachtig uitzicht op de Eolische Eilanden. Tevens heeft u vanaf de Cap de Milazzo spectaculaire uitzichten met betoverende kleuren op de diepblauwe zee, zachtgroene velden en bruine tinten van de rotsen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.