Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Marettimo Veerboot Haven

  • Marettimo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Marettimo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Marettimo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Marettimo Veerdiensten

Marettimo Gids

Marettimo Gids

Marettimo is het tweede grootste van de Egeïsche eilanden, gelegen op ongeveer 40 km afstand vande westkust van Sicilië in Italië. Op Marettimo bevindt zich één nederzetting; Een vissersdorp dat bestaat uit eenvoudige vierkante gebouwen met betegelde trappen in Italiaanse stijl. Het eialnd is maar 12 vierkante kilometer groot en heeft in de winter een populatie van 300 en inde zomer 700, exclusief toeristen. Marettimo is het meest afgelegen van de drie Egeïsche eilanden en is groener en bergachtiger dan de naburige eilanden. Het eiland is in wezen een enorme, uit zee stekende richel waardoor het bijna onmogelijk is om er te rijden. In ieder geval is het voor bezoekers niet toegestaan om een auto mee het eiland op te nemen. Echter, een wandeling over de bergpaden is ongetwijfeld een bevredigende ervaring. De indrukwekkende uitzichten op het stadje, de berg en zee zijn adembenemend.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.