Triëst
Porec
Veerboten naar Kroatië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Triëst - Porec

Triëst naar Porec Veerboot

Er zijn ongeveer 4 wekelijkse afvaarten tussen Triëst en Poreè. Deze route wordt aangeboden door Liberty Lines Fast Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Trieste Porec veerboten.

Trieste Porec Veerboot Tijden

Trieste Porec veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Trieste rond 08:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 1u 37m.

Trieste Porec Veerboot Prijzen

Trieste Porec veerboot prijzen variëren tussen €17* en €64*. De gemiddelde prijs is meestal €43*. De goedkoopste Trieste Porec veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €43*. De gemiddelde prijs voor een auto is €300*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Triëst naar Porec?

De afstand tussen Triëst en Porec is ongeveer 31,3 mijl (50,4 km) of 27,2 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Trieste Porec veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan het reizen met de auto aan boord tussen Triëst en Poreè toe.

Kan ik te voet reizen van Triëst naar Poreè?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Veerboten tussen Triëst en Porec.

Trieste Porec Veerdienst schema's

  • Liberty Lines Fast Ferries - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Kroatië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Trieste - Porec Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Kroatië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries
Gemiddelde prijs 50 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 1h 36m
Snelste Zeiltijd 1h 10m
Eerste veerboot 08:30
Laatste veerboot 17:30
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Triëst naar Porec?

De reistijd per veerboot van Triëst naar Porec is ongeveer 1h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Triëst naar Porec?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Triëst naar Porec en dat is
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Triëst naar Porec?

Boek overtochten van Triëst naar Porec via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Triëst Gids

De stad Triëst is gelegen in het noordoosten van Italië en ligt aan het einde van een smalle strook land tussen de Adriatische Zee en Slovenië, direct ten zuiden en ten oosten van Triëst. Geschiedenis van de stad is sterk beïnvloed door zijn ligging aan het hoofd van de Golf van Triëst, op het kruispunt van de Latijnse, Slavische en Duitse culturen. De stad heeft een aantal theaters en heeft een bloeiende culturele scène voor bezoekers om te genieten. De theaters in de stad zijn onder meer de opera Teatro Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, de Sloveense Theater in Triëst, het Teatro La Contrada en het Teatro Miela. Een populaire attractie in de stad is het Castello Miramare die werd gebouwd tussen 1856 en 1860 en is gelegen aan het water op ongeveer 8 km van de stad. Tuinen van het kasteel zijn open voor het publiek en bevatten een verscheidenheid aan bomen en twee vijvers, waarvan er één is bekend om zijn zwanen en de andere voor zijn lotusbloemen. Er is ook een kasteel annex en een kleine kapel waar een kruis gemaakt van de resten van de 'Novara' wordt gehouden.

De haven biedt voldoende faciliteiten en openbare toiletten voor passagiers. Het Stazione Marittima passagiersterminal heeft een vertrek lounge, een koffiebar, toiletten, een supermarkt en openbare telefoons. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Pula in Kroatië en Igoumenitsa in Griekenland.


Porec Gids

De Kroatische stad Porec is de meest populaire vakantiebestemming van Istrië en wordt vaak genoemd de bovenste plaats van Kroatië door de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme. De belangrijkste toeristische gebieden zijn twee baaien ten zuiden van de stad, genaamd Zelena (Groen) en Plava (Blauw) Laguna (lagune). Ze zijn bijna als kleine steden, met diverse hotels in elk, evenals camping faciliteiten, een jachthaven en winkel- en uitgaansgebieden. Gezien de lange geschiedenis van de stad, een bezoek aan de oude stad is een must vanwege de vele historische bezienswaardigheden, in het bijzonder de 6e eeuw Eufrasiusbasiliek, die prachtig is bewaard gebleven en staat bekend om haar prachtige gouden mozaïeken. De basiliek is in feite een verzameling van verschillende gebouwen, waaronder een bapistry en het bisschoppelijk paleis. De basiliek werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1997.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Venetië in Italië.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.