Vulcano
Stromboli
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Vulcano - Stromboli

Veerboot van Vulcano naar Stromboli

Er zijn gewoonlijk 5 dagelijkse en 39 wekelijkse afvaarten tussen Vulcano en Stromboli. 2 maatschappijen bevaren deze route Liberty Lines Fast Ferries & Siremar en vaart het hele jaar door. Vulcano Stromboli veerboten kosten tussen €22 en €102, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Vulcano Stromboli veerboten.

Vulcano Stromboli Veerdienst Tijden

De vroegste Vulcano Stromboli veerdienst vertrekt meestal vanuit Vulcano rond 07:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:45.

Hoe lang is de veerdienst van Vulcano naar Stromboli?

Vulcano Stromboli Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2 uur 8 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Vulcano Stromboli Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 5 dagelijkse afvaarten en tot 39 wekelijkse veerdiensten van Vulcano naar Stromboli. Deze afvaarten worden verzorgd door Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Houdt u er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Vulcano Stromboli Veerboot Prijzen

Vulcano Stromboli veerboot prijzen variëren tussen €22* en €102*. De gemiddelde prijs is €56*. De goedkoopste Vulcano Stromboli veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €56*. De gemiddelde prijs voor een auto is €167*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Vulcano naar Stromboli?

De afstand tussen Vulcano en Stromboli is ongeveer 31,9 mijl (51,4 km) of 27,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Vulcano Stromboli ferry?

Ja, Siremar laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Vulcano en Stromboli. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Vulcano en Stromboli.

Kan ik te voet reizen van Vulcano naar Stromboli?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Liberty Lines Fast Ferries, Siremar tussen Vulcano en Stromboli.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Vulcano naar Stromboli?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboot van Vulcano naar Stromboli met Liberty Lines Fast Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Vulcano - Stromboli Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Liberty Lines Fast Ferries & Siremar
Gemiddelde prijs 72 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 5
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 39
Gemiddelde vaartijd 2h 8m
Snelste Zeiltijd 1h 20m
Eerste veerboot 07:50
Laatste veerboot 17:45
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Vulcano naar Stromboli?

De reistijd per veerboot van Vulcano naar Stromboli is ongeveer 3h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Vulcano naar Stromboli?

De prijs van de ferry overtocht van Vulcano naar Stromboli kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Vulcano naar Stromboli is 66 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Vulcano naar Stromboli?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Vulcano naar Stromboli. Dit zijn
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Vulcano naar Stromboli?

Boek overtochten van Vulcano naar Stromboli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Vulcano naar Stromboli?

Ja, je kunt als voetpassagier van Vulcano naar Stromboli reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Vulcano naar Stromboli?

Ja, je kunt met een voertuig van Vulcano naar Stromboli reizen met
  • Siremar

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Vulcano naar Stromboli?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Vulcano en Stromboli?

De afstand van Vulcano naar Stromboli is ongeveer 27 zeemijlen.

Vulcano Gids

De kleine Italiaanse vulkanische eiland Vulcano ligt aan de Tyrreense Zee en ligt ongeveer 25 km ten noorden van Sicilië, en is de meest zuidelijke gelegen van de acht eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilanden. Het eiland is slechts ongeveer 21 vierkante. Km en het hoogste punt is iets minder dan 500 m boven de zeespiegel. Er zijn een aantal vulkanen op het eiland, en bevat een van de vier actieve, niet-onderzeeër, vulkanen in Italië. De meest recente vulkanische activiteit is de Gran Cratere aan de bovenkant van de Fossa kegel, hebben de kegel in de Lentia Caldera geteeld in het midden van het eiland, en heeft minstens 9 grote uitbarstingen in de laatste 6.000 jaar gehad. Echter, de vulkanen van het eiland stil geweest sinds rond 1890 toen Fossa uitbrak en gedeponeerd ongeveer 5 meter van pyroclastische materiaal op de top. Het eiland is ook beroemd om zijn warmwaterbronnen, die zijn gelegen op korte loopafstand van de haven. Voor de dapperen, bezoekers kunnen lopen naar de krater van een vulkaan, waar u kunt observeren rook uit de grond!

Draagvleugelboot en veerdiensten verbinden Vulcano met de andere Eolische eilanden en Sicilië en het vasteland. Toegang vanaf Milazzo op Sicilië is handig, omdat Vulcano de eerste tussenstop is op weg naar de andere eilanden.


Stromboli Gids

Het Italiaanse eiland Stromboli ligt voor de kust van Sicilië, aan de Tyrreense Zee, en is een van de acht eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilanden groep. Bezoekers van het eiland hebben de neiging om drie opties van dingen te doen hebben. De eerste is om de mooie straten van belangrijkste dorp van het eiland te dwalen en genieten van de mooie uitzichten die worden aangeboden, echter krater van het eiland is niet zichtbaar vanaf het dorp. Vervolgens bezoekers genieten van een boottocht rond om Sciara del Fuoco dat is een diepe zwarte lava litteken langs de zijkant van de vulkaan, en is een goede plek om de Stromboli explosies te zien, vooral in het donker. De derde activiteit, en niet voor watjes of het ongeschikt is om de vulkaan te beklimmen en te zien uitbarstingen close up!
Sommige veerboot en draagvleugelboot uit Sicilië en het vasteland stoppen op eiland. Als alternatief, reizigers kunnen ook gebruik maken van diensten vanuit het eiland Lipari. Stromboli ligt ten noord-oosten van de andere Eolische eilanden, en de reis per draagvleugelboten vanuit Lipari duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. De reisduur vanuit Messina op Sicilië is iets minder dan 1 uur en 30 minuten.


Vulcano naar Stromboli Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 08:25 10:30 2 uur 5 minuten Alledaags
Siremar 08:50 13:05 4 uur 15 minuten wo, za
Liberty Lines Fast Ferries 14:25 16:10 1 uur 45 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 15:25 16:45 1 uur 20 minuten Ma, vr, za, zo
Siremar 16:10 21:15 5 uur 5 minuten di, vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.