Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2635 routes vanuit 682 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Kroatië

Halvemaanvormige Kroatië ligt in Zuidoost-Europa, over de Adriatische Zee en deelt zijn grenzen met Hongarije, Bosnië en Herzegovina, Slovenië, Servië en Montenegro.

Kroatië heeft meer dan zesduizend kilometer van de kust, vierduizend van die deel uitmaken van eilanden, rotsen en riffen. Op het gebied van de eilanden, zijn er meer dan duizend in Kroatië, waarvan er vijftig bewoond zijn. De grootste eilanden zijn Krk en Cres, terwijl de andere populaire eiland bestemmingen zijn Hvar, Brac, Korcula, Mljet, Vis en Pag.

De Kroatische toeristische borden slogan is 'Middellandse Zee als het ooit was', en terwijl het land nog steeds op weg is naar de ranglijst van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld, heeft Kroatië niet echt toegegeven aan massatoerisme, ondanks de noodzaak om tegemoet te komen aan de voortdurende toename van het aantal bezoekers.

Reizen naar Kroatië met de veerboot is een reis over de Adriatische Zee uit Italië met vele havens langs de kust, van zo ver noordelijk als Venetië naar als ver zuiden als Bari. Er zijn tal van aankomst poorten van Kroatië te kiezen, reizen zowel naar het vasteland en rechtstreeks naar de populaire vakantie-eilanden.

Reizen tussen de Kroatische eilanden is te gemakkelijk met tal van kruisingen aangeboden van en naar het vasteland en tussen de eilanden zelf.

Ferry overtochten naar Kroatië vanaf de Noord-Adriatische zijn over het algemeen hoge snelheid passagiers alleen jets en de diensten zijn seizoensgebonden maar als je van verderop in de Adriatische Zee dan zul je regelmatig overtochten met behulp van moderne conventionele schepen met veel te doen aan boord.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • SNAV
  • Prijsaanvraag
 • Jadrolinija
  • Prijsaanvraag
 • Atlas Kompas
  • Prijsaanvraag
 • Gomo Viaggi
  • Prijsaanvraag
Bekijk alle veerboot maatschappijen

Routes en Havens in Kroatië