Linosa
Lampedusa
Veerboten naar Pelagische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Linosa - Lampedusa is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Linosa - Lampedusa

Linosa naar Lampedusa Veerboot

De Linosa Lampedusa veerdienst verbindt Pelagische Eilanden met Pelagische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Liberty Lines Fast Ferries veerdienst gaat tot 19 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 hour Terwijl de veerdienst van Siremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 2 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 26 overtochten per week op de Linosa Lampedusa route tussen Pelagische Eilanden en Pelagische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Linosa naar Lampedusa?

  De reistijd per veerboot van Linosa naar Lampedusa is ongeveer 1h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Linosa naar Lampedusa?

  De prijs van de ferry overtocht van Linosa naar Lampedusa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Linosa naar Lampedusa is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Linosa naar Lampedusa?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Linosa naar Lampedusa. Dit zijn
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Linosa naar Lampedusa?

  Boek overtochten van Linosa naar Lampedusa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Linosa naar Lampedusa?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Linosa naar Lampedusa reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Linosa naar Lampedusa?

  Ja, je kunt met een voertuig van Linosa naar Lampedusa reizen met
  • Siremar
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Lampedusa naar Lampedusa?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Wat is de afstand tussen Linosa en Lampedusa?

  De afstand van Linosa naar Lampedusa is ongeveer 0 zeemijlen.

Linosa Gids

Linosa is een van de Pelagische eilanden gelegen aan het Kanaal van Sicilië, aan de Middellandse Zee. Het kleine eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 5,5 vierkante kilometer en wordt gevormd door een reeks van kraters, waarvan de belangrijkste zijn Monte Vulcano, die 195 meter boven de zeespiegel ligt, Linosa gelegen ongeveer 120 km ten westen van Gozo, Malta, 120 km ten zuidoosten van Pantelleria, 163 km ten zuiden van Sicilië en 165 km ten oosten van cape Mahida in Tunesië. Het dichtstbijzijnde land is het eiland Lampedusa, die 43 km in het zuiden ligt.

De haven en stad, aan de zuidkant van het eiland, dankt haar stijl aan zowel Afrikaanse als Italiaanse architectuur, met kleine huizen met platte daken geschilderd in heldere en pastel kleuren. Linosa is een populaire bestemming voor duikers en heeft een aantal duikplekken. De populariteit van het eiland is omdat de zeeën dalen snel naar grote diepten, tot een diepte van ongeveer 300 meter op korte afstand van de kust.

Linosa is alleen per boot bereikbaar. Veerdiensten vertrekken van zowel Porto Empedocle in het zuiden van Sicilië als Lampedusa.


Lampedusa Gids

Het Italiaanse eiland Lampedusa is gelegen aan de Middellandse Zee, ongeveer 110 mijl van Sicilië en 70 mijl van Tunesië. Lampedusa is een van de meest bezochte bestemmingen van zonaanbidders, scuba-duikers en natuurliefhebbers, en het is het laatste spoor van de Italiaanse terrein voor de Afrikaanse kust. Lampedusa, glorieuze, de zon gebleekte eiland ten zuiden van Sicilië, helpt om de Pelagiaanse Archipel ("eilanden van de hoge zee" in de Griekse etymologie), samen met het naburige eiland Linosa en de Scoglio (een kleine kei van een eiland), bekend als Lampione creëren . Noordelijke en westelijke kust van het eiland is vrij hoog en ontoegankelijk, terwijl de oostelijke en zuidoostelijke kusten bogen prachtige zandstranden. Tijdens de heetste nachten van de zomer, een inspanning leveren om de vele feesten gebeurt op de stranden van het eiland, met inbegrip van vreugdevuren, spaghetti cookouts en barbecues, en muzikale optredens bij te wonen.

Een veerdienst verbindt het eiland met Porto Empedocle, in de buurt van Agrigento, Sicilië.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.