Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Messina Veerboot Haven

  • Messina Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Messina vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Messina Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Messina Veerdiensten

Messina Gids

Messina Gids

Messina is de derde grootste stad op het eiland Sicilië, Italië, en is de hoofdstad van de provincie Messina. Messina staat bekend als de 'deur van Sicilië' en met zijn haven in de vorm van een sikkel, de haven is altijd een handelsstad geweest. Gelegen dicht bij het schiereiland, er is eeuwen sprake van een drukke doorgaande weg tussen Messina en het vasteland. De stad groeit en ontwikkelt zich tegenwoordig langs de kust. Als gevolg van de vernietiging van hevige aardbevingen en Tweede Wereldoorlog bombardement, de moderne Messina is gebouwd met veiligheid, met brede straten en relatief lage gebouwen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.