Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Favignana Veerboot Haven

  • Favignana Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Favignana vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Favignana Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Favignana Veerdiensten

Favignana Gids

Favignana Gids

Favignana is een van de drie Egadische Eilanden in het zuiden van Italië ten westen van Sicilië. Favignana's vorm lijkt een beetje op een vlinder en het is met een landoppervlak van ongeveer 20 vierkante kilometer het grootste van de drie eilanden. De stad zelf ligt op een smal stuk land dat de beide 'vleugels' met elkaar verbindt. De beide zijden van het eiland verschillen qua landschap enorm van elkaar. De oostelijke helft is merendeels plat terwijl de westelijke helft gedomineerd wordt door een reeks heuvels. Vanwege de nabijheid van de luchthaven van Trapani is Favignana vanuit de rest van Europa verrassend makkelijk te bereiken, echter heeft dit het eiland niet ontsiert en is het buiten Italië nog steeds relatief onbekend.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.