Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Piran Veerboot Haven

  • Piran Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Piran vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Piran Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Piran Veerdiensten

Piran Gids

Piran Gids

Piran is een stad en gemeente in het zuidwesten van Slovenië aan de Adriatische kust, langs de baai van Piran. De oude zeehaven van Piran ligt aan het einde van het schiereiland Piran, die geleidelijk smaller ligt tussen de baai van Piran en Piran. Het schiereiland bereikt Cape Madona, en eindigd met de Šavrini heuvels. De betekenis van de naam Piran: oudere wetenschappers ondersteunen de veronderstelling dat de oorsprong zou kunnen voortvloeien uit het Keltische woord bior - dun, dat een nederzetting op de heuvel zou betekenen, terwijl de jongere generatie pleit voor de uitleg van het Griekse woord pŷr - vuur, omdat de oorspronkelijke nederzetting voornamelijk werd gebruikt als een vuurtoren voor schepen die naar de nabijgelegen Griekse kolonie Aegida gingen, op de site van de stad Koper. De stad heeft een Middeleeuwse indeling met smalle straatjes en kleine huizen, die in stappen stijgt van de laaggelegen kustgebieden tot aan de heuvels en het hele gebied een typische Mediterrane uitstraling geeft.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.