Marettimo
Levanzo
Veerboten naar Aegadian Islands
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Marettimo - Levanzo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Marettimo - Levanzo

Marettimo naar Levanzo Veerboot

De Marettimo Levanzo veerdienst verbindt Aegadian Islands met Aegadian Islands en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Siremar veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 55 minuten Terwijl de veerdienst van Liberty Lines Fast Ferries vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 33 overtochten per week op de Marettimo Levanzo route tussen Aegadian Islands en Aegadian Islands. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Marettimo naar Levanzo?

  De reistijd per veerboot van Marettimo naar Levanzo is ongeveer 1h 12m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Marettimo naar Levanzo?

  De prijs van de ferry overtocht van Marettimo naar Levanzo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Marettimo naar Levanzo is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Marettimo naar Levanzo?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Marettimo naar Levanzo. Dit zijn
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Marettimo naar Levanzo?

  Boek overtochten van Marettimo naar Levanzo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Marettimo naar Levanzo?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Marettimo naar Levanzo reizen met
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Marettimo naar Levanzo?

  Ja, je kunt met een voertuig van Marettimo naar Levanzo reizen met
  • Siremar
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Levanzo naar Levanzo?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Wat is de afstand tussen Marettimo en Levanzo?

  De afstand van Marettimo naar Levanzo is ongeveer 0 zeemijlen.

Marettimo Gids

Marettimo is een Italiaans eiland dat deel uitmaakt van de Egadische eilanden gelegen aan de Middellandse Zee in het westen van Sicilië. Het eiland is de tweede grootste van de Egadische eilanden en heeft ongeveer 300 inwoners, die tot circa 700 toeneemt in de zomer. Het economie van het eiland is voornamelijk gebaseerd op de visserij, traditioneel handwerk en toerisme. Het eiland was een belangrijke observatie punt tijdens de Romeinse tijd, vandaar de Casa Romana, vanwaar het gemakkelijk was om passerende scheepvaartverkeer te observeren, met zee routes tussen Italië en Noord-Afrika en Italië en Spanje (via Sardinië) die Marettimo varen. Er is een goed gerestaureerd Byzantijns-Normandische kerk grenst aan het Casa Romana en verschillende indrukwekkende grotten rond de kust van het eiland en vele plekken voor uitstekend zwemmen in ongerepte wateren, aan de westkust, alleen per boot bereikbaar.

Marettimo ligt per draagvleugelboten ongeveer 40 minuten van Favignana, een uur van Trapani.


Levanzo Gids

Levanzo is de kleinste van de drie Egadische eilanden gelegen voor de westkust van Sicilië. De kleine haven van het eiland is enorm schilderachtig met een kleine cluster van bleke vierkante gebouwen. Levanzo heeft een bevolking van ongeveer 200 personen, en het kleine dorp rond de haven is enige nederzetting van het eiland, maar er zijn een paar verspreide gebouwen en boerderijen verder weg. Het eiland gebruikte landbouwmachines te zijn - graan werd hier geproduceerd, en u kunt nog steeds lijnen van droge stenen muren verdelen overwoekerd velden, terrasvormige hellingen en kleine stenen schuilplaatsen te zien. Vandaag niet veel teelt gaat door, al is er nog steeds een aantal landbouw inclusief de schapenhouderij. Levanzo heeft een wegennet, op slechts een paar onverharde wegen niet te hebben; zowel jeeps en muilezels worden gebruikt voor het vervoer. Het is een bescheiden plaats, met slechts één of twee grotere huizen onder het eenvoudiger woningen. Vissen en varen zijn grote activiteiten op het eiland. Kleine vissen en rondvaartboten bob in de haven die soms worden opgesteld op scheepshellingen, en geparkeerd langs een kleine baan in de buurt van de haven. Er is slechts één belangrijke toeristische bezienswaardigheid op het eiland. De Grotta del Genovese is een grot met prehistorische kunst. Levanzo is een perfecte bestemming voor een ontspannende vakantie.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.