Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Egeïsche eilanden kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Egeïsche eilanden. Er zijn 5 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 144 Veerboot Routes die Agios Kirikos naar Fournoi, Fournoi naar Agios Kirikos, Pythagorio, Evdilos, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Pythagorio naar Fournoi & Agios Kirikos, Fournoi naar Agios Kirikos, Pythagorio, Evdilos, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Agathonisi naar Pythagorio, Arki naar Pythagorio, Patmos naar Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina), Mytilene, Vathi & Evdilos, Lipsi naar Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi & Evdilos, Kalymnos naar Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Kos naar Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi & Evdilos & Patmos naar Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina), Mytilene, Vathi & Evdilos verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Egeïsche eilanden is Agios Kirikos naar Fournoi, met een vaartijd van ongeveer 15 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Egeïsche eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn een groep eilanden aan de Egeïsche Zee, waarvan de meeste tot Griekenland behoren en de rest tot Turkije.

Gelegen tussen het zuiden en oosten van het Griekse vasteland en in het westen van Turkije, de Egeïsche eilanden bestaan uit zeven groepen, namelijk de noordoostelijke Egeïsche eilanden, Sporaden, Euboea, Argosaronic Eilanden, Cycladen, Dodekanesos en Kreta.

De eilanden aan de Egeïsche Zee hebben azuurblauwe water, warmwaterbronnen, vesting dorpen, rijke geschiedenis, heerlijke zeevruchten en een aantal van de mooiste stranden in Griekenland. De Egeïsche eilanden bieden de bezoekers van de regio een onvergetelijke en authentieke ervaring.

Net als de meeste eiland groepen, reizen per veerboot is de meest populaire en in veel gevallen de enige manier van reizen en de regio wordt bediend door een groot aantal veerbootmaatschappijen vanuit het grote aantal havens.