Thessaloniki
Evdilos
Veerboten naar Ikaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Thessaloniki - Evdilos

Veerboot van Thessaloniki naar Evdilos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Thessaloniki Evdilos veerboten kosten tussen €75 en €482, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Thessaloniki Evdilos veerboten.

Thessaloniki Evdilos Veerboot Tijden

De eerste Thessaloniki Evdilos veerboot vertrekt meestal vanuit Thessaloniki rond 21:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Thessaloniki naar Evdilos?

Thessaloniki Evdilos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 19u 40m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 19u 40m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Thessaloniki Evdilos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Thessaloniki naar Evdilos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Thessaloniki Evdilos Veerboot Prijzen

Thessaloniki Evdilos veerboot prijzen variëren tussen €75* en €482*. De gemiddelde prijs is €223*. De goedkoopste Thessaloniki Evdilos veerboot prijzen beginnen vanaf €40*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €131*. De gemiddelde prijs voor een auto is €393*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Thessaloniki naar Evdilos?

De afstand tussen Thessaloniki en Evdilos is ongeveer 292,9 mijl (471,4 km) of 254,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Thessaloniki Evdilos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Thessaloniki en Evdilos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Thessaloniki en Evdilos.

Kan ik te voet reizen van Thessaloniki naar Evdilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Thessaloniki en Evdilos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Thessaloniki naar Evdilos?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Thessaloniki naar Evdilos.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Ikaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Thessaloniki - Evdilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 283 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 19h 40m
Eerste veerboot 21:00
Afstand 254 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thessaloniki naar Evdilos?

De reistijd per veerboot van Thessaloniki naar Evdilos is ongeveer 19h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thessaloniki naar Evdilos?

De prijs van de ferry overtocht van Thessaloniki naar Evdilos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thessaloniki naar Evdilos is 254 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thessaloniki naar Evdilos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Thessaloniki naar Evdilos en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thessaloniki naar Evdilos?

Boek overtochten van Thessaloniki naar Evdilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Thessaloniki naar Evdilos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Thessaloniki naar Evdilos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Thessaloniki naar Evdilos?

Ja, je kunt met een voertuig van Thessaloniki naar Evdilos reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Thessaloniki naar Evdilos?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Thessaloniki en Evdilos?

De afstand van Thessaloniki naar Evdilos is ongeveer 254 zeemijlen.

Thessaloniki Gids

De tweede grootste stad in Griekenland is Thessaloniki dat is ook de hoofdstad van de Macedonische regio van het land. De stad ligt aan de noordelijke rand van de Golf van Thessaloniki en wordt begrensd door de berg Chortiatis naar het zuidoosten en de Golf in het oosten. De stad werd gesticht door Cassander van Mecedon in 315 voor Christus en ging over tot een belangrijke stad tijdens de Romeinse tijd geworden toen het werd de tweede grootste en rijkste stad van het Byzantijnse Rijk. De stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in de erkenning van de vele Byzantijnse monumenten in de stad die de Paleochristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki bevat. Ook in de stad zijn een aantal Romeinse, Ottomaanse en Sefardische Joodse monumenten. Thessaloniki wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Griekenland en heeft vele theaters en podia. Belangrijkste theaters van de stad, gerund door het Nationaal Theater van Noord-Griekenland, die werd opgericht in 1961, onder meer het theater van de Society of Macedonische Studies, waar het National Theatre is gebaseerd, de Koninklijke Schouwburg (Vasiliko Theatro), Moni Lazariston, en de Aarde Theater en Bos Theater, zowel amphitheatrical openluchttheaters uitzicht op de stad.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Varthi via Lemnos, Lesbos en Chios en vervolgens naar Kavala. Passagiersfaciliteiten in de haven zijn onder andere wachtkamers, cafés, informatiebalies en openbare telefoons.


Evdilos Gids

Evdilos is gelegen in het noordelijke deel van het Griekse eiland Ikaria, gelegen in het Noordelijk deel van de Egeïsche Zee. Het ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van Agios Kirikos. Evdilos is een relatief nieuwe badplaats gebouwd na 1830 toen de piraterij volledig werd uitgeroeid op het eiland. Evdilos was een tijdelijke hoofdstad voordat Agios Kirikos tijdens de tweede Turkse bezetting tussen 1834-1912. Zijn naam betekent zichtbaar en vrij gemaakt geopend horizon. Vandaag is het de tweede poort en de hoofdstad van het eiland, en het centrum van Noord-, Midden- en West-Ikaria. Samen met de nederzettingen van Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis en Frandato, vormen zij de gemeenschap van Evdilos met ongeveer 2.400 permanente inwoners.

Als het om dikke vegetatie, hoge bergen, betoverende rivieren of spectaculaire kloven gaat, Ikaria is zeker de beste bestemming. Er zijn ook genoeg stranden te vinden. Zanderige of kiezelstranden, populair of geïsoleerd, gemakkelijk bereikbaar of niet auto-toegankelijke degenen, met of zonder voedsel en drank voorzieningen, er is voor elk wat wils.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.