Kalymnos
Fournoi
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kalymnos - Fournoi

Kalymnos naar Fournoi Veerboot

De Kalymnos Fournoi veerdienst verbindt Dodekanesos met Egeïsche eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Dodekanisos Seaways veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 5 minuten Terwijl de veerdienst van Hellenic Seaways vertrekt tot 1 keer per week en duurt 3 uur 40 minuten.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Kalymnos Fournoi route tussen Dodekanesos en Egeïsche eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kalymnos naar Fournoi?

De reistijd per veerboot van Kalymnos naar Fournoi is ongeveer 3h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kalymnos naar Fournoi?

De prijs van de ferry overtocht van Kalymnos naar Fournoi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kalymnos naar Fournoi is 30 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kalymnos naar Fournoi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kalymnos naar Fournoi. Dit zijn
  • Dodekanisos Seaways
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kalymnos naar Fournoi?

Boek overtochten van Kalymnos naar Fournoi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kalymnos naar Fournoi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kalymnos naar Fournoi reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kalymnos naar Fournoi?

Ja, je kunt met een voertuig van Kalymnos naar Fournoi reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kalymnos naar Fournoi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Kalymnos en Fournoi?

De afstand van Kalymnos naar Fournoi is ongeveer 45 zeemijlen.

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden. Kalymnos is gelegen aan de westkant van het Bodrum schiereiland tussen de eilanden Kos, 12 km in het zuiden, en Leros, 2 km in het noorden. Het eiland is de derde meest bevolkte Dodekanesos eiland na Kos en Rhodos en staat bekend om zijn rijke bevolking. Het eiland is bergachtig met een zeer onregelmatige kustlijn die vele beschutte baaien heeft, waardoor het een ideale bestemming voor zeilvakanties. Het kristalheldere water van het eiland leidt tot de aanduiging de "Sponge divers" eiland, dat een gemeenschappelijk handelsbeleid op het eiland voor vele jaren is geweest. Sponsduiken heeft veel rijkdom gekocht om het eiland en het eiland is hierdoor aan de hele Middellandse Zee gebied bekend geworden.

De hoofdstad van Kalymnos is de havenstad Pothia, een kleurrijke eiland nederzetting verspreiden amphitheatrically over de voet en de hellingen van twee heuvels en de vallei tussen hen. Er is een regelmatige veerdienst vanaf het eiland naar Piraeus, Rhodos, de andere Dodekanesos eilanden en de Cycladen en Samos.


Fournoi Gids

Het Griekse eiland Fournoi is een archipel van kleine eilandjes gelegen in het Noordelijk gebied van de Egeïsche Zee. Het eiland ligt tussen de eilanden van Ikaria, Samos en Patmos. Het eiland heeft een lange en interessante geschiedenis. Er zijn oude vondsten verspreid over het eiland dateert uit de Ioniërs, Klassieke en Hellenistische tijd. Deze omvatten de cyclopische muur met sporen van een Acropolis op de Heuvel van Ai Giorgis, de ruïnes van de oude tempel in Kamari en de overblijfselen van huizen op de zeebodem, het heiligdom aan Poseidon bij Agia Triada in Chryssomilia en de oude steengroeve in Petrokopio . Een ideale uitvalsbasis voor piraten in de middeleeuwen, als gevolg van de honderden kleine baaien en verborgen stranden waar hun schepen zouden kunnen worden verborgen, Fournoi werden vroeger ook wel "Corseoi Eilanden", na zeerovers, dwz piraten. Campos, belangrijkste dorp van het eiland, biedt bezoekers een aantal taverna's, patisserieën, winkels met traditionele producten, een frisdrank bottelen workshop (de lokale sinas is ieders favoriete verfrissing hier) en, natuurlijk, bakkerijen (Fournoi in het Grieks).


Kalymnos naar Fournoi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 13:35 16:40 3 uur 5 minuten Ma, za
Hellenic Seaways 22:50 02:30 3 uur 40 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.