Mytilene
Chios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mytilene - Chios

Veerboot van Mytilene naar Chios

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse afvaarten tussen Mytilene en Chios. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Mytilene Chios veerboten kosten tussen €16 en €117, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mytilene Chios veerboten.

Mytilene Chios Veerdienst Tijden

De eerste Mytilene Chios veerboot vertrekt meestal vanuit Mytilene rond 01:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:00.

Hoe lang is de veerboot van Mytilene naar Chios?

Mytilene Chios Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 53m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Mytilene Chios Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 5 wekelijkse veerdiensten van Mytilene naar Chios. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Mytilene Chios Veerboot Prijzen

Mytilene Chios veerboot prijzen variëren tussen €16* en €117*. De gemiddelde prijs is €56*. De goedkoopste Mytilene Chios veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €45*. De gemiddelde prijs voor een auto is €107*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mytilene naar Chios?

De afstand tussen Mytilene en Chios is ongeveer 54,1 mijl (87,0 km) of 47,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mytilene Chios veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mytilene en Chios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mytilene en Chios.

Kan ik te voet reizen van Mytilene naar Chios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Mytilene en Chios.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mytilene naar Chios?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mytilene naar Chios met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lesbos naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mytilene - Chios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 71 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 2h 53m
Snelste Zeiltijd 2h 15m
Eerste veerboot 01:00
Laatste veerboot 19:00
Afstand 47 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mytilene naar Chios?

De reistijd per veerboot van Mytilene naar Chios is ongeveer 2h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mytilene naar Chios?

De prijs van de ferry overtocht van Mytilene naar Chios kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mytilene naar Chios is 66 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mytilene naar Chios?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mytilene naar Chios en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mytilene naar Chios?

Boek overtochten van Mytilene naar Chios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mytilene naar Chios?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mytilene naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mytilene naar Chios?

Ja, je kunt met een voertuig van Mytilene naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mytilene naar Chios?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Mytilene en Chios?

De afstand van Mytilene naar Chios is ongeveer 47 zeemijlen.

Mytilene Gids

Mytilene is een oude Griekse stad en zijn oorsprong dateert uit de 11de eeuw voor Christus. De stad is de hoofdstad en de haven van het eiland Lesbos, die in het noorden van Oost-Egeïsche Zee ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 1.632 vierkante kilometer met 320 km lange kustlijn, waardoor het de op twee na grootste Griekse eiland is, en wordt gescheiden van Turkije door de smalle Mytilini Strait. Mytilene ligt aan zuidoostelijke kust van het eiland.

De stad Mytilini heeft een groot aantal van de neoklassieke gebouwen, openbare en particuliere woningen zoals het gebouw van de Lesbos, het oude stadhuis, de Experimentele Lyceum en diverse herenhuizen en hotels verspreid over de stad. De barokke kerk van Saint Therapon domineert de haven met zijn indrukwekkende stijl. De bouw van de kerk begon in de 19e eeuw en werd in 1935 voltooid.

Mytilini heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en soms Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar de steden Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Chios Gids

Het Griekse eiland Chios is een van de eilanden gelegen in het noordoosten deel van de Egeïsche Zee, zeer dicht bij Turkije en tegenover het Eritrea schiereiland, door de Straat Chios gescheiden van het. Het eiland strekt zich uit tot 842 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ongeveer 54.000 mensen. Ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont in de hoofdstad van het eiland, Chios. Sites een bezoek aan het eiland de moeite waard zijn het Byzantijns Museum, dat is gehuisvest in een oude Ottomaanse moskee, waar u een perfecte kopie van de beroemde Delacroix's schilderij "Slachting in Chios" kan zien. Er is ook de beroemde "Korais" bibliotheek met de persoonlijke collectie van Adamantios Korais onder zijn 1300 historische volumes en het Maritiem Museum, waar bezoekers een nauwkeurige replica's van zeilschepen en stoomboten kan zien. Loop door de pittoreske smalle straatjes van Kaloplitis en bewonder herenhuizen de reders, en ga helemaal op te Tampákika, waar u de majestueuze molens van de oude leerlooierijen en Ioustiniani Palace kunnen zien.

Vanuit de haven van Chios vertrekken veerdiensten naar Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psará en Cesme.


Mytilene naar Chios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 06:10 08:30 2 uur 20 minuten vr
Hellenic Seaways 08:05 10:20 2 uur 15 minuten Ma
Hellenic Seaways 18:00 21:00 3 uur Ma, di, wo, do, vr, za

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.