Thessaloniki
Mytilene
Veerboten naar Lesbos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Thessaloniki - Mytilene

Veerboot van Thessaloniki naar Mytilene

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Thessaloniki Mytilene veerboten kosten tussen €31 en €449, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Thessaloniki Mytilene veerboten.

Thessaloniki Mytilene Veerboot Tijden

De eerste Thessaloniki Mytilene veerboot vertrekt meestal vanuit Thessaloniki rond 07:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Thessaloniki naar Mytilene?

Thessaloniki Mytilene Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 10h 13m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9h 55m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Thessaloniki Mytilene Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Thessaloniki naar Mytilene verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Thessaloniki Mytilene Veerboot Prijzen

Thessaloniki Mytilene veerboot prijzen variëren tussen €31* en €449*. De gemiddelde prijs is meestal €163*. De goedkoopste Thessaloniki Mytilene veerboot prijzen beginnen vanaf €32*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €72*. De gemiddelde prijs voor een auto is €355*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Thessaloniki naar Mytilene?

De afstand tussen Thessaloniki en Mytilene is ongeveer 268,3 mijl (431,8 km) of 233,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Thessaloniki Mytilene veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Thessaloniki en Mytilene. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Thessaloniki en Mytilene.

Kan ik te voet reizen van Thessaloniki naar Mytilene?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Thessaloniki en Mytilene.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Thessaloniki naar Mytilene?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Thessaloniki naar Mytilene.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Lesbos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Thessaloniki - Mytilene Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 206 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 10h 13m
Snelste Zeiltijd 9h 55m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 21:00
Afstand 233 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thessaloniki naar Mytilene?

De reistijd per veerboot van Thessaloniki naar Mytilene is ongeveer 10h 07m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thessaloniki naar Mytilene?

De prijs van de ferry overtocht van Thessaloniki naar Mytilene kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thessaloniki naar Mytilene is 191 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thessaloniki naar Mytilene?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Thessaloniki naar Mytilene. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thessaloniki naar Mytilene?

Boek overtochten van Thessaloniki naar Mytilene via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Thessaloniki en Mytilene?

De afstand van Thessaloniki naar Mytilene is ongeveer 233 zeemijlen.

Thessaloniki Gids

De tweede grootste stad in Griekenland is Thessaloniki dat is ook de hoofdstad van de Macedonische regio van het land. De stad ligt aan de noordelijke rand van de Golf van Thessaloniki en wordt begrensd door de berg Chortiatis naar het zuidoosten en de Golf in het oosten. De stad werd gesticht door Cassander van Mecedon in 315 voor Christus en ging over tot een belangrijke stad tijdens de Romeinse tijd geworden toen het werd de tweede grootste en rijkste stad van het Byzantijnse Rijk. De stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in de erkenning van de vele Byzantijnse monumenten in de stad die de Paleochristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki bevat. Ook in de stad zijn een aantal Romeinse, Ottomaanse en Sefardische Joodse monumenten. Thessaloniki wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Griekenland en heeft vele theaters en podia. Belangrijkste theaters van de stad, gerund door het Nationaal Theater van Noord-Griekenland, die werd opgericht in 1961, onder meer het theater van de Society of Macedonische Studies, waar het National Theatre is gebaseerd, de Koninklijke Schouwburg (Vasiliko Theatro), Moni Lazariston, en de Aarde Theater en Bos Theater, zowel amphitheatrical openluchttheaters uitzicht op de stad.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Varthi via Lemnos, Lesbos en Chios en vervolgens naar Kavala. Passagiersfaciliteiten in de haven zijn onder andere wachtkamers, cafés, informatiebalies en openbare telefoons.


Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Thessaloniki naar Mytilene Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 21:00 07:15 10 uur 15 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.