Thessaloniki
Limnos
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Thessaloniki - Limnos

Veerboot van Thessaloniki naar Limnos (Myrina)

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Thessaloniki Limnos (Myrina) veerboten kosten tussen €39 en €286, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Thessaloniki Limnos (Myrina) veerboten.

Thessaloniki Limnos (Myrina) Veerdienst Tijden

De eerste Thessaloniki Limnos (Myrina) ferry vertrekt meestal vanuit Thessaloniki rond 07:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Thessaloniki naar Limnos (Myrina)?

Thessaloniki Limnos (Myrina) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 5u48m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Thessaloniki Limnos (Myrina) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Thessaloniki naar Limnos (Myrina) verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Thessaloniki Limnos (Myrina) Veerboot Prijzen

Thessaloniki Limnos (Myrina) veerboot prijzen variëren tussen €39* en €286*. De gemiddelde prijs is €153*. De goedkoopste Thessaloniki Limnos (Myrina) veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €61*. De gemiddelde prijs voor een auto is €210*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Thessaloniki naar Limnos (Myrina)?

De afstand tussen Thessaloniki naar Limnos (Myrina) is ongeveer 154,5 mijl (248,6 km) of 134,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Thessaloniki Limnos (Myrina) veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Thessaloniki en Limnos (Myrina). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Thessaloniki en Limnos (Myrina).

Kan ik ook te voet reizen van Thessaloniki naar Limnos (Myrina)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Thessaloniki en Limnos (Myrina).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Thessaloniki naar Limnos (Myrina)?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Thessaloniki naar Limnos (Myrina).

Alternatieven voor Thessaloniki - Limnos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Thessaloniki - Limnos (Myrina) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 195 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 5h 48m
Snelste Zeiltijd 5h 30m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 21:00
Afstand 134 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thessaloniki naar Limnos?

De reistijd per veerboot van Thessaloniki naar Limnos is ongeveer 5h 42m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thessaloniki naar Limnos?

De prijs van de ferry overtocht van Thessaloniki naar Limnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thessaloniki naar Limnos is 180 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thessaloniki naar Limnos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Thessaloniki naar Limnos. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thessaloniki naar Limnos?

Boek overtochten van Thessaloniki naar Limnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Thessaloniki en Limnos?

De afstand van Thessaloniki naar Limnos is ongeveer 134 zeemijlen.

Thessaloniki Gids

De tweede grootste stad in Griekenland is Thessaloniki dat is ook de hoofdstad van de Macedonische regio van het land. De stad ligt aan de noordelijke rand van de Golf van Thessaloniki en wordt begrensd door de berg Chortiatis naar het zuidoosten en de Golf in het oosten. De stad werd gesticht door Cassander van Mecedon in 315 voor Christus en ging over tot een belangrijke stad tijdens de Romeinse tijd geworden toen het werd de tweede grootste en rijkste stad van het Byzantijnse Rijk. De stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in de erkenning van de vele Byzantijnse monumenten in de stad die de Paleochristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki bevat. Ook in de stad zijn een aantal Romeinse, Ottomaanse en Sefardische Joodse monumenten. Thessaloniki wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Griekenland en heeft vele theaters en podia. Belangrijkste theaters van de stad, gerund door het Nationaal Theater van Noord-Griekenland, die werd opgericht in 1961, onder meer het theater van de Society of Macedonische Studies, waar het National Theatre is gebaseerd, de Koninklijke Schouwburg (Vasiliko Theatro), Moni Lazariston, en de Aarde Theater en Bos Theater, zowel amphitheatrical openluchttheaters uitzicht op de stad.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Varthi via Lemnos, Lesbos en Chios en vervolgens naar Kavala. Passagiersfaciliteiten in de haven zijn onder andere wachtkamers, cafés, informatiebalies en openbare telefoons.


Limnos Gids

Het Griekse eiland Limnos ligt in het noorden van de Egeïsche Zee, en is een ideale bestemming voor een rustige vakantie. Het eiland heeft beschutte baaien, uitgestrekte stranden en landschappen van vulkanische rotsen, afgewisseld met kleine heuvels en traditionele dorpen met stenen huizen. Het vulkanische eiland van Hephaestus, god van het vuur, leent zijn vruchtbaarheid aan vruchtbare vlaktes, waar de lokale bevolking er het beste van door het produceren van goederen van unieke smaak en uitstekende kwaliteit. Onder hen, de beroemde Muscat Limnos, een benaming van oorsprong van superieure kwaliteit zoete witte wijn met een gouden kleur, rijk aroma en een volle smaak. De kaas "kalathaki" (= klein mandje) een soort van witte kaas die wordt overgelaten om te drogen en rijpen in kleine rieten manden wordt ook geproduceerd op het eiland.

Er zijn ferry verbinding vanuit Myrina naar Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en naar Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Thessaloniki naar Limnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 21:00 02:50 5 uur 50 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.