Karlovassi
Chios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karlovassi - Chios

Veerboot van Karlovassi naar Chios

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Karlovassi Chios veerboten kosten tussen € 18 en € 36, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karlovassi Chios veerboten.

Karlovassi Chios Veerboot Tijden

De eerste Karlovassi Chios veerboot vertrekt meestal vanuit Karlovassi rond 00:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:05.

Hoe lang is de veerboot van Karlovassi naar Chios?

Karlovassi Chios Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 3u 57m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Karlovassi Chios Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Karlovassi naar Chios verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Karlovassi Chios Veerboot Prijzen

Karlovassi Chios veerboot prijzen variëren tussen €18* en €36*. De gemiddelde prijs is meestal €28*. De goedkoopste Karlovassi Chios veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €26*. De gemiddelde prijs voor een auto is €78*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karlovassi naar Chios?

De afstand tussen Karlovassi en Chios is ongeveer 51,6 mijl (83,0 km) of 44,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karlovassi Chios veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karlovassi en Chios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karlovassi en Chios.

Kan ik te voet reizen van Karlovassi naar Chios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Karlovassi en Chios.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karlovassi naar Chios?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karlovassi naar Chios met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Karlovassi - Chios

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karlovassi - Chios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 35 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 57m
Snelste Zeiltijd 3h 45m
Eerste veerboot 00:55
Laatste veerboot 20:05
Afstand 44 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karlovassi naar Chios?

De reistijd per veerboot van Karlovassi naar Chios is ongeveer 2h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Karlovassi naar Chios?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karlovassi naar Chios en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karlovassi naar Chios?

Boek overtochten van Karlovassi naar Chios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Karlovassi naar Chios?

Ja, je kunt als voetpassagier van Karlovassi naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Karlovassi naar Chios?

Ja, je kunt met een voertuig van Karlovassi naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Karlovassi naar Chios?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Karlovassi Gids

Karlovassi is een stad op het Griekse eiland Samos aan de Noord-Egeïsche Zee. De stad is gelegen aan de noordzijde van het eiland en heeft een lange en rijke historie in het bedrijfsleven en cultuur. Tot het begin van de 20e eeuw, de stad werd bekend om zijn leerlooierij en tabak productie. In de stad toont de Looierij Museum de lange traditie van de stad heeft in leerlooierij, die teruggaat tot de oudheid. Het museum toont de instrumenten en methoden van leerbewerking en toont ook aan de bezoekers waar tientallen leerlooierijen waren gelegen in Samos in de 20e eeuw. De stad heeft vele prachtige neoklassieke herenhuizen die gezien kunnen worden, samen met de overblijfselen van de grote steenfabrieken aan de "Ormos" zeegebied.

Omdat Karlovassi ook een vrij grote haven is, er zijn tal van veerverbindingen naar andere eilanden en naar het vasteland van Griekenland. Bestemmingen vanaf Karlovassi zijn onder andere Piraeus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros en Kavala.


Chios Gids

Het Griekse eiland Chios is een van de eilanden gelegen in het noordoosten deel van de Egeïsche Zee, zeer dicht bij Turkije en tegenover het Eritrea schiereiland, door de Straat Chios gescheiden van het. Het eiland strekt zich uit tot 842 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ongeveer 54.000 mensen. Ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont in de hoofdstad van het eiland, Chios. Sites een bezoek aan het eiland de moeite waard zijn het Byzantijns Museum, dat is gehuisvest in een oude Ottomaanse moskee, waar u een perfecte kopie van de beroemde Delacroix's schilderij "Slachting in Chios" kan zien. Er is ook de beroemde "Korais" bibliotheek met de persoonlijke collectie van Adamantios Korais onder zijn 1300 historische volumes en het Maritiem Museum, waar bezoekers een nauwkeurige replica's van zeilschepen en stoomboten kan zien. Loop door de pittoreske smalle straatjes van Kaloplitis en bewonder herenhuizen de reders, en ga helemaal op te Tampákika, waar u de majestueuze molens van de oude leerlooierijen en Ioustiniani Palace kunnen zien.

Vanuit de haven van Chios vertrekken veerdiensten naar Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psará en Cesme.


Karlovassi naar Chios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 00:55 04:40 3 uur 45 minuten zo
Hellenic Seaways 02:10 06:15 4 uur 5 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.