Brindisi
Corfu
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Brindisi - Corfu

Veerboot van Brindisi naar Corfu

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Brindisi en Corfu. 2 maatschappijen bevaren deze route A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines en vaart het hele jaar door. Brindisi Corfu veerboten kosten tussen €98 en €563, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Brindisi Corfu veerboten.

Brindisi Corfu Veerdienst Tijden

De eerste Brindisi Corfu veerboot vertrekt meestal vanuit Brindisi rond 22:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Brindisi naar Corfu?

Brindisi Corfu Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 6u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Brindisi Corfu Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Brindisi naar Corfu. Deze afvaarten worden verzorgd door A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Brindisi Corfu Veerboot Prijzen

Brindisi Corfu veerboot prijzen variëren tussen €98* en €563*. De gemiddelde prijs is €312*. De goedkoopste Brindisi Corfu veerboot prijzen beginnen vanaf €43*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €195*. De gemiddelde prijs voor een auto is €404*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Brindisi naar Corfu?

De afstand tussen Brindisi en Corfu is ongeveer 241,4 km of 130,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Brindisi Corfu veerboot?

Ja, A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Brindisi en Corfu. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Brindisi en Corfu.

Kan ik te voet reizen van Brindisi naar Corfu?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines tussen Brindisi en Corfu.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Brindisi naar Corfu?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Brindisi naar Corfu met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Brindisi - Corfu

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Brindisi - Corfu Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines
Gemiddelde prijs 396 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 6h 0m
Eerste veerboot 22:30
Afstand 130 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Brindisi naar Corfu?

De reistijd per veerboot van Brindisi naar Corfu is ongeveer 6h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Brindisi naar Corfu?

De prijs van de ferry overtocht van Brindisi naar Corfu kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Brindisi naar Corfu is 376 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Brindisi naar Corfu?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Brindisi naar Corfu. Dit zijn
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Brindisi naar Corfu?

Boek overtochten van Brindisi naar Corfu via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Brindisi en Corfu?

De afstand van Brindisi naar Corfu is ongeveer 130 zeemijlen.

Brindisi Gids

Brindisi is een stad in de regio Apulië, Italië aan de Italiaanse Adriatische kust. De haven speelt een belangrijke rol in de handel in Griekenland en het Midden-Oosten van de regio. De haven is een natuurlijke haven, die diep doordringt in de Adriatische kust van de regio. De stad behoudt belangrijke archeologische vondsten en kust, in het bijzonder de noordkust, waar er vele grote zandduinen en stranden liggen. Inland agrotoerisme speelt een belangrijke rol met het productie van wijn (Wijn Appia) en olijfolie (Collina di Brindisi olie). Het Toerisme van Brindisi blijft echter sterk afhankelijk van de Italiaanse toeristen (74%, in tegenstelling tot 26% van de buitenlandse bezoekers) en is zeer seizoensgebonden.
Overtochten van Brindisi naar Kefalonia worden verzorgd door Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi verzorgd veerdiensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland samen met Fragline, Blue Star Ferries en Hellenic Mediterranean Lines, die diensten naar Corfu bieden. Tal van veerbootmaatschappijen verbinden Brindisi met Igoumenitsa (Griekenland). Veerdiensten naar het Griekse eiland Zante worden verzorgd door Hellenic Mediterranean Lines. Tot slot, veerdiensten naar Patras worden zowel door Adriatica di Navigazione als Hellenic Mediterranean Lines verzorgd.


Corfu Gids

Het Griekse eiland Corfu ligt vlak bij de westkust van Griekenland. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, en samen met een uitstekende stranden het maakt het een populaire bestemming voor vakantiegangers. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden met warme en droge zomers, met de winter regens die helpen om de weelderige vegetatie die wordt gedomineerd door meer dan 2 miljoen olijfbomen te creëren. Corfu, in tegenstelling tot de rest van Griekenland, nooit viel onder het Ottomaanse onderdrukking. Als gevolg van de opeenvolgende overheersingen van de Venetianen, de Fransen en de Britten door de eeuwen heen, heeft het eiland in de eerste plaats een deel van de westerse eerder de Levantijnse wereld te worden. Hun culturen liet een sterke invloed op de stad.

In de prachtig bewaard gebleven oude binnenstad van Corfu, een UNESCO World Heritage Site, Renaissance, Barok en Klassiek "repertoire" kwam met succes worden toegepast op lokale artistieke tradities. Paleizen, forten, sobere openbare gebouwen van de Venetiaanse overheersing unieke mix met lijnen van het drogen van wasgoed in kleine steegjes en kleine afgelegen pleinen. Slenteren door een complex van smalle geplaveide straatjes met trappen en gewelfde passages, de zogenaamde "kantoúnia", zal je het gevoel alsof je hebt gereisd naar Genua of Napels.

Veerdiensten naar het eiland vertrekken naar bestemmingen op het Griekse vasteland en op andere, in de buurt, de Griekse eilanden.


Brindisi naar Corfu Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 22:30 04:30 6 uur vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.