CTN Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor CTN Ferries

CTN Ferries

CTN Ferries, oftewel Compagnie Tunisienne de Navigation, verbindt al meer dan vier decennia lang de voornaamste havens van Tunesië via de Middellandse Zee met de havens op het vasteland van Europa.

Sinds de oprichting in 1959 is CTN Ferries haar vloot blijven ontwikkelen waardoor het bedrijf in staat is om een geweldige service te bieden op het gebied van frequentie, reiservaring en prijs-kwaliteitverhouding.

CTN Ferries biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Tunesische havens en havens aan de Noord-Middellandse Zee. Het bedrijf beschikt over een moderne vloot van 6 schepen voor zowel goederen- als personenvervoer. De 2 grootste veerboten, Carthago en Tanit, zijn goed uitgerust en bieden reizigers een comfortabele, luxueuze en aangename reis.

Onder de voorzieningen aan boord bevinden zich onder andere een receptie, bar, koffiehoek, kinderspeelkamer, zwembad, jacuzzi, restaurants en taxfree winkels.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van CTN Ferries bekijken en CTN Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van CTN Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.