Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Salerno Veerboot Haven

  • Salerno Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Salerno vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Salerno Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Salerno Veerdiensten

Salerno Gids

Salerno Gids

Salerno is een stad en provincie hoofdstad in Campania, in het zuidwesten van Italië, gelegen aan de Golf van dezelfde naam op de Tyrrheense Zee. De geschiedenis van Salerno dateert uit haar oprichting als een Romeinse stad in ongeveer 194 voor Christus na de oorlogen met Hannibal de Grote. De stad is gelegen op een natuurlijke haven die de handel uit de oudheid heeft vergemakkelijkt tot het heden, en die gebruikt werd door de geallieerden als een landing plaats tijdens de Italiaanse campagne in de Tweede Wereldoorlog. Achter de stad ligt een hoge rots met daarboven een oud kasteel, het kasteel van Arechi, die een uitzicht heeft over de stad en de baai. Net als andere steden en dorpen in het zuiden van Italië, Salerno werd overspoeld door opeenvolgende dynastieën en rijken, die een invloed had op de fysiek en cultureel evolutie van de stad. De stad kwam onder bestuur van de Romeinen, Samnieten, Saracenen en Lombarden, en natuurlijk de Byzantijnen en Noormannen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.