Brindisi
Igoumenitsa
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Brindisi - Igoumenitsa

Veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Brindisi en Igoumenitsa. 2 operators varen deze route A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines en loopt het hele jaar door. Brindisi Igoumenitsa veerboten kosten tussen €86 en €550, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Brindisi Igoumenitsa veerboten.

Brindisi Igoumenitsa Veerboot Tijden

De vroegste Brindisi Igoumenitsa afvaarten vertrekken meestal rond 13:00 vanuit Brindisi. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa?

Brindisi Igoumenitsa Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 3m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Brindisi Igoumenitsa Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Brindisi naar Igoumenitsa. Deze afvaarten worden verzorgd door A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Brindisi Igoumenitsa Veerboot Prijzen

Brindisi Igoumenitsa veerboot prijzen variëren tussen €86* en €550*. De gemiddelde prijs is €301*. De goedkoopste Brindisi Igoumenitsa veerboot prijzen beginnen vanaf €25*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €136*. De gemiddelde prijs voor een auto is €353*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Brindisi naar Igoumenitsa?

De afstand tussen Brindisi en Igoumenitsa is ongeveer 282,6 km of 152,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Brindisi Igoumenitsa veerboot?

Ja, A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Brindisi en Igoumenitsa. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Brindisi en Igoumenitsa.

Kan ik te voet reizen van Brindisi naar Igoumenitsa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines tussen Brindisi en Igoumenitsa.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Brindisi naar Igoumenitsa met Grimaldi Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Brindisi - Igoumenitsa Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines
Gemiddelde prijs 383 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 8h 3m
Snelste Zeiltijd 7h 0m
Eerste veerboot 13:00
Laatste veerboot 23:00
Afstand 152 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa?

De reistijd per veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa is ongeveer 7h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa?

De prijs van de ferry overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa is 352 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Brindisi naar Igoumenitsa?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Brindisi naar Igoumenitsa. Dit zijn
 • Grimaldi Lines
 • A-Ships Management S.A

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa?

Boek overtochten van Brindisi naar Igoumenitsa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Brindisi en Igoumenitsa?

De afstand van Brindisi naar Igoumenitsa is ongeveer 152 zeemijlen.

Brindisi Igoumenitsa Veerboot klantenrecensies

 • "Grimaldi Lines kan niet tippen aan Mobylines"

  Wij heben al meerdere malen gebruik gemaakt van diverse ferries. Dit jaar met Grimaldi van Brindisi naar Igoumenitsa. Echt alleen aan te raden voor vrachtvervoer. We moesten een hut boeken anders was er geen plaats meer. De hut was redelijk. Op het dek geen stoel, bank of andere zitplaats te bekennen. Binnen alles overvol, restaurant had niet voldoende eten en moest vroeg in de avond schoongemaakt worden, dus iedereen moest weg, verder nergens zitplaatsen. Wij zijn dus maar naar onze hut vertrokken. Daar moesten we om 22.30 uit. Pas om 01.30 konden van boord. Ondertussen met onze bagage, maar in een overvol halletje gehangen. Waardeloze reis.

  'Catania' travelled on Catania

  Lees meer Lees minder
 • "Met eigen auto vanuit zuid-italie naar griekenland"

  Overzichtelijk schip, vriendelijk personeel, restaurant met goed prijsniveau. En het voordeel van de tijdsduur van de overtocht van 16 uur. Kortom, als je de autorit helemaal door italie er voor over hebt: een prima alternatief!

  'Catania' travelled on Catania

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht sicilie"

  Gezellige terugreis, een hut boeken is niet belangrijk. Zo kom je in contact met anderen

  'Catania' travelled on Catania

  Lees meer Lees minder

Brindisi Gids

Brindisi is een stad in de regio Apulië, Italië aan de Italiaanse Adriatische kust. De haven speelt een belangrijke rol in de handel in Griekenland en het Midden-Oosten van de regio. De haven is een natuurlijke haven, die diep doordringt in de Adriatische kust van de regio. De stad behoudt belangrijke archeologische vondsten en kust, in het bijzonder de noordkust, waar er vele grote zandduinen en stranden liggen. Inland agrotoerisme speelt een belangrijke rol met het productie van wijn (Wijn Appia) en olijfolie (Collina di Brindisi olie). Het Toerisme van Brindisi blijft echter sterk afhankelijk van de Italiaanse toeristen (74%, in tegenstelling tot 26% van de buitenlandse bezoekers) en is zeer seizoensgebonden.
Overtochten van Brindisi naar Kefalonia worden verzorgd door Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi verzorgd veerdiensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland samen met Fragline, Blue Star Ferries en Hellenic Mediterranean Lines, die diensten naar Corfu bieden. Tal van veerbootmaatschappijen verbinden Brindisi met Igoumenitsa (Griekenland). Veerdiensten naar het Griekse eiland Zante worden verzorgd door Hellenic Mediterranean Lines. Tot slot, veerdiensten naar Patras worden zowel door Adriatica di Navigazione als Hellenic Mediterranean Lines verzorgd.


Igoumenitsa Gids

De stad Igoumenitsa, gelegen in het noordwesten van Griekenland, wordt gescheiden van het eiland Corfu door de Golf van Igoumenitsa. Welvaart van de stad begon in de tweede helft van de 20e eeuw. Voorafgaand aan deze Igoumenitsa was een kleine haven nederzetting en haar bewoners werden meestal betrokken bij de handel en visserij. Tijdens de Tweede Wereldoorlog Igoumenitsa werd zwaar beschadigd, maar slechts een paar jaar later werd gereconstrueerd. Het merendeel van de gebouwen in de stad werden gebouwd in de jaren 1960-jaren 1980 en als gevolg daarvan zijn er niet veel historische bezienswaardigheden voor bezoekers om te genieten.

De hoofdstraat van de stad strekt zich uit langs de kustzone, en hier vindt u prachtige kantoorgebouwen, banken en tal van restaurants te zien. Bijna elk restaurant heeft een open terras, zodat bezoekers kunnen genieten van heerlijke lokale gerechten en genieten van een fantastisch uitzicht op de kust. De stad is het beste tussen mei en september te bezoeken, omdat er in die periode zeer weinig regen is.


Brindisi naar Igoumenitsa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 13:00 21:00 8 uur Ma, do, vr, za, zo
Grimaldi Lines 22:30 08:00 9 uur 30 minuten Ma, do, za, zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.