Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Brindisi Veerboot Haven

  • Routebeschrijving per auto

    Vanuit het zuiden (ss 16 Sicilië / Calabria): volg de aanwijzingen van de afrit "Lecce/Zona Industriale/Porto". Ga door tot de afslag "Grecia/Porto/Zona Industriale" en volg de borden "Porto / Costa Morena / Grecia". Vanuit het noorden (ss 379): Neem vanaf Brindisi de SS 379, rij door langs de SS 16 en volg de borden "Zona Industriale / Porto / Lecce." Neem de afslag "Grecia / Porto / Zona Industriale" en ga verder richting "Porto / Costa Morena / Grecia".

  • Adres

    Stazione Marittima “Brindisi Terminal” - Costa Morena Terrare, Brindisi 72100 (BR) - Italië

  • Brindisi Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Brindisi vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Brindisi Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Brindisi Veerdiensten

Brindisi Gids

Brindisi Veerboot haven

De veerhaven van Brindisi ligt in een brede trechtervormige baai aan de kust van Zuid-Oost-Italië in de regio Apulië. De haven van Brindisi wordt beschouwd als de gateway naar het oosten en is één van de grootste commerciële en industriële havens aan de Adriatische Zee. Vanuit Brindisi vertrekken overtochten naar het Griekse vasteland, de Ionische eilanden en Albanië. In het midden- en hoogseizoen gaan de veerdiensten op regelmatige tijden om aan de vraag van zowel toeristen als lokale bevolking te voldoen. Omdat het een populaire vakantiebestemming is zijn er in de buurt van de haven talloze hotels en restaurants te vinden.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.